x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Polonia în grafic, Ucraina criticată

Polonia în grafic, Ucraina criticată

de Dragos Stoica    |    27 Iul 2009   •   00:00



Michel Platini a declarat că numai Polonia este la zi cu lucrările în vederea găzduirii CE 2012, în timp ce situaţia din Ucraina este îngrijorătoare.

După o inspecţie efectuată în ultimele zile în Polonia, pre­şedintele UEFA a spus că o decizie finală în privinţa nu­melor oraşelor care vor găzdui partidele din cadrul CE 2012 va fi luată în luna decembrie. Semnele de întrebare sunt legate de modul cum decurg lucrările de realizare a in­frastructurii necesare în Ucraina, ţară care se află mult în urmă faţă de gra­ficul normal prevăzut pentru acest mo­ment.

"Nu am nici un dubiu în ceea ce priveşte Polonia. Chiar dacă nu a mai găzduit niciodată o competiţie de o ase­menea anvergură, sunt convins că totul va fi gata atunci când este stabilit. Din păcate, în Ucraina, un singur oraş este pregătit să organizeze meciuri la CE 2012, acesta fiind Kievul", a declarat Platini.

În mod normal, Ucraina ar trebui să găzduiască me­ciuri şi în Lvov, Harkov şi Doneţk, în timp ce Polonia pro­pune Gdansk, Poznan şi Wroclaw. Pre­şe­dintele UEFA a mai spus că în acest moment nu există nici un plan de rezervă privind o eventuală înlocuire a Ucrainei.

×
Subiecte în articol: sport