x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Portisch revine

Portisch revine

31 Mai 2008   •   00:00

Turneul Regilor de la Bazna a intrat în cea de-a doua jumătate a sa, după disputarea a şase runde, pe primul loc aflîndu-se, la egalitate, britanicul Nigel Short şi ungurul Lajos Portisch, ambii cu cîte 4 puncte.

Turneul Regilor de la Bazna a intrat în cea de-a doua jumătate a sa, după disputarea a şase runde, pe primul loc aflîndu-se, la egalitate, britanicul Nigel Short şi ungurul Lajos Portisch, ambii cu cîte 4 puncte. Îi urmează brazilianul Henrique Mecking, cu 3,5 puncte, şi un grup de şase jucători care au adunat 2,5 puncte fiecare, între aceştia regăsindu-se şi românii Mihai Şubă şi  Andrei Murariu.

 

 

În runda a şasea, Portisch l-a învins pe Jan Timman, Vaganian a pierdut în faţa lui Mecking, iar partidele  Murariu – Alexander Beliavski, Andrei Sokolov – Şubă şi Alexander Khalifman – Short s-au încheiat remiză. Concursul, al cărui preşedinte este fostul campion mondial Boris Spassky, se desfăşoară pe durata a 11 runde şi se va încheia marţi, 3 iunie. Cîştigătorul va primi un cec de 7.000 de euro, următorii doi clasaţi urmînd să încaseze 6.000 de euro, respectiv 5.000 de euro.

×
Subiecte în articol: sport