x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Porumboiu trage de Frunza

Porumboiu trage de Frunza

01 Iul 2004   •   00:00

Unul dintre jucatorii sositi in aceasta vara in Banie este mijlocasul vasluian Sorin Frunza. Antrenorul Mircea Rednic s-a aratat incantat de prestatia acestuia la antrenamente si a hotarat sa il pastreze in lotul cu care Universitatea doreste sa castige titlul in sezonul urmator.

SORIN ANGHEL, MARIO MORCOV

TRECUT. Ultima oara la FC Vaslui, formatie pentru care a inscris campionatul trecut 12 goluri, Frunza inca nu a semnat inca un angajament cu echipa din Banie. Finantatorul moldovenilor, fostul arbitru international Adrian Porumboiu, a cerut in prima faza 30.000 de dolari in schimbul fotbalistului. Jucatorul a ajuns si el la o intelegere verbala cu oltenii, fiind foarte aproape de a semna contractul cu "Stiinta".

LEGAT. Totul a stagnat in momentul in care Porumboiu a anuntat ca nu mai este de acord cu suma 30.000 de dolari, fostul arbitru international dorind acum sa il cedeze gratis pe Frunza la Universitatea. In schimbul acestui favor, Porumboiu doreste sa detina in continuare un procent de 50% dintr-un viitor transfer. Se pare ca dorinta finantatorului lui FC Vaslui va fi indeplinita pana la urma, Mircea Rednic dorindu-l cu orice pret pe Frunza in lotul echipei din Banie.

Jeremie Njock vine astazi

Absent la antrenamentele de pana acum ale Universitatii, camerunezul Jeremie Njock este asteptat sa ajunga astazi la Craiova. "Njock a vorbit cu presedintele Pavel Badea si a promis ca vine. Vom lua masuri drastice asupra sa, pentru ca asa mi se pare normal, pentru a nu se crea un precedent periculos. Daca il vom ierta, ma voi pomeni singur la reunirea de la iarna. Vom face si un regulament de ordine interioara", a spus ieri Rednic.

Mircea Rednic este multumit

Principalul Universitatii, Mircea Rednic, a reafirmat ieri ca este multumit de achizitiile facute in aceasta vara. "Mai este aproape o luna, timp in care mai putem face achizitii. Nu mi l-am dorit pe Ziyati la Universitatea, ci pe Sabin Ilie." De ieri s-a renuntat la aducerea lui Liviu Negoita la Universitatea, iar Jery Gane este jucator cu acte in regula la "Stiinta", dupa ce a parafat o intelegere pe un an cu drept de optiune pentru inca unul.
×
Subiecte în articol: sport