x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Radoi, in stand-by

Radoi, in stand-by

de Ionut Paduraru    |    04 Aug 2008   •   00:00
Radoi, in stand-by

Presa italiana a scris ieri ca oficialii lui Inter Milano au decis sa amine discutiile pentru achizitiile de jucatori pina la sfirsitul lui august, pentru a vedea cum decurge recuperarea fotbalistilor accidentati.

Presa italiană a scris ieri că oficialii lui Inter Milano au decis să amîne discuţiile pentru achiziţiile de jucători pînă la sfîrşitul lui august, pentru a vedea cum decurge recuperarea fotbaliştilor accidentaţi.

 
Cotidianul Gazzetta dello Sport notează că patronul Massimo Moratti şi antrenorul Jose Mourinho s-au hotărît în privinţa strategiei de transferuri pentru sezonul viitor. În ceea ce priveşte venirile de jucători, cei doi au decis să suspende orice negociere pînă la 27 august, cînd se va face o ultimă verificare a stării de sănătate a lotului.
 

ACCIDENTĂRI. În acest moment, campioana Italiei are mari probleme de efectiv, mai ales în apărare, unde Materazzi, Chivu, Cordoba şi Samuel sînt accidentaţi. Se speră însă ca măcar doi dintre ei să fie recuperaţi pînă la debutul viitoarei ediţii de campionat, care va avea loc la 31 august. Pentru primul meci al sezonului, Supercupa Italiei cu AS Roma, de la 24 august, Mourinho poate conta sigur în centrul defensivei pe Burdisso şi Rivas, în timp ce Materazzi ar urma să fie recuperat măcar cît să poată fi rezervă. Cordoba ar trebui şi el să fie disponibil pentru prima etapă, doar în cazul lui Samuel fiind vorba de o absenţă mai prelungită. În plus, Chivu este aşteptat să revină la mijlocul lunii septembrie, după operaţia suferită în această vară la umăr, astfel încît internaţionalul român ar urma să lipsească cel mult în primele două etape ale campionatului viitor.

 

Stelistul e prima opţiune

Vestea bună pentru Mirel Rădoi e că, în cazul unor pro-bleme intervenite în programul de recuperare a fundaşilor accidentaţi, căpitanul Stelei rămîne prima opţiune pentru un loc în apărarea lui Inter. În urmă cu două zile, Rădoi îi era preferat lui Matteo Ferarri, care avea avantajul că putea fi trecut pe lista UEFA ca produs al sectorului juvenil al lui Inter Milano. Gazzetta dello Sport a scris ieri că Ferarri a fost înlocuit în aceste planuri de Guglielmo Stendardo, jucătorul lui Lazio, dar că Rădoi rămîne în continuare favoritul lui Mourinho dacă transferul unui fundaş va mai fi necesar şi la 27 august. Cotidianul italian mai adaugă că şefii lui Inter nu au confirmat declaraţiile lui Gigi Becali în legătură cu acest transfer. “Inter a propus un împrumut pe un an pentru două milioane de euro, cu opţiune de cumpărare peste un an de restul pînă la 15 milioane, inclusiv TVA. Salariul lui Rădoi? Două milioane. Mă mai gîndesc dacă îi dau drumul în condiţiile astea, o fac doar pentru el”, declara Becali sîmbătă.

 

Galatasaray

Gruparea turcă Galatasaray, adversara Stelei în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, a prezentat ieri oficial doi jucători. Primul este internaţionalul turc de tineret Alparslan Erdem, fundaş care a evoluat în sezonul trecut la echipa a doua a lui Werder Bremen. El a semnat un contract pe trei ani cu Galata. Al doilea este portarul italian Morgan de Sanctis, împrumutat pe o perioadă de un an de la FC Sevilla. Sezonul trecut, De Sanctis a fost folosit doar în 13 partide de fosta deţinătoare a Cupei UEFA.

×
Subiecte în articol: sport