x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid / A aparut Apula

Rapid / A aparut Apula

de Dragos Stoica    |    10 Feb 2006   •   00:00

Portarul armean de origine cameruneza Edel Apula Edima Bete si fundasul Adrian Rusu au plecat ieri spre Elvetia, pentru a se alatura la Montreux lotului "feroviarilor".

DILEMA. Inzestrat cu un nume care in limba romana are rezonante delicate, goalkeeper-ul a afirmat ca a aflat repede care este semnificatia acestuia: "Bineinteles ca se fac glume pe seama mea". Desi a fost transferat de mai mult timp de formatia din Giulesti, portarul s-a alaturat de abia ieri lotului rapidist, din cauza ca a fost nevoit sa-si rezolve problemele legate de viza de sedere in Romania.
Imediat ce acestea s-au rezolvat, internationalul armean a plecat catre Elvetia pentru a intra sub comanda lui Razvan Lucescu, din viitori sai coechipieri cunoscandu-i pe Danut Coman si pe Artiom Karamian. De asemenea, catre cantonamentul Rapidului a plecat si fundasul Adrian Rusu, care a fost lasat pana acum in tara pentru rezolvarea unor probleme scoalare. "O sa-l strig Edel. Nu folosesc alt nume", a spus Rusu despre colegul sau.

LA CLINICA
Aflat acum la Montreux, atacantul Viorel Moldovan isi va urmari din tribuna coechipi-erii la meciul cu Hertha din 15 februarie, alaturi de care va reveni in tara. La 20 februarie, Moldovan va pleca insa catre Italia, la Bologna, unde va efectua o perioada de recuperare de zece zile la clinica unde a fost diagnosticata ruptura fibrilara de la coapsa. Daca lucrurile vor decurge bine, atacantul ar putea reveni pe gazon in jurul datei de 10 martie.

×
Subiecte în articol: sport