x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - A treia victorie

Rapid - A treia victorie

de Dragos Stoica    |    13 Feb 2006   •   00:00
Rapid - A treia victorie

Cu patru zile inaintea intalnirii cu Hertha din Cupa UEFA, rapidistii si-au asigurat un moral beton, obtinand sambata cea de-a treia victorie consecutiva in stagiul de pregatire din Elvetia.

NOROC. Desi adversarii de la FC Baulmes se afla pe locul 7 din divizia secunda elvetiana, acestia au fost invinsi de "feroviari" de abia in minutul 80, printr-un autogol. Dominati de gazde in prima repriza, elevii lui Razvan Lucescu au echilibrat jocul in partea a doua, cand Pancu a avut doua mari ocazii de gol. Pana la urma, dupa un schimb de pase intre Buga si Burdujan, unul dintre fundasii elvetienilor a deviat balonul in propria poarta. Lucescu i-a introdus din primul minut pe Apula - N. Constantin, Maftei, Perja - I. Stancu, N. Grigore, Pancu, Karamian - V. Negru, D. Niculae, Vasilache, pentru ca in repriza a doua giulestenii sa evolueze in formula Minca - M. Constantin, Perja (Adr. Rusu ‘81), I. Rada - Badoi, R. Stancu, Dica, I. Stancu - Pancu, Burdujan, Buga. Dupa ce a acuzat niste dureri lombare, portarul Danut Coman a fost menajat in perspectiva meciului cu Hertha, in aceeasi situatie gasindu-se si mijlocasul Marius Maldarasanu (foto). (Dragos Stoica)

HERTHA
Adversara de miercuri a Rapidului a inregistrat sambata, in campionat, cel de-al cincilea rezultat consecutiv de egalitate, la capatul unui meci pe care berlinezii l-au incheiat cu doi jucatori mai putin pe teren. Desi au condus cu 1-0 la Wolfsburg, componentii Herthei s-au vazut egalati dupa eliminarea lui Fathi (’55), pentru ca, din minutul 80, sa ramana si fara capitanul Friedrich, pentru fault din pozitie de ultim aparator. Conform presei germane de ieri, Hertha se poate considera multumita pentru punctul scos, mai ales ca formatia-gazda a ratat enorm in ultimele minute.

×
Subiecte în articol: sport