x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Bergodi il atacă pe Mircea Sandu

Rapid - Bergodi il atacă pe Mircea Sandu

de Marius Mihalcea    |    26 Sep 2007   •   00:00
Rapid - Bergodi il atacă pe Mircea Sandu

Declaraţiile lui Mircea Sandu şi decizia de luni a Comisiei de Disciplină, care le-a suspendat terenul giuleştenilor pentru incă o etapă, l-au infuriat rău pe antrenorul grupării feroviare, Cristiano Bergodi.

Declaraţiile lui Mircea Sandu şi decizia de luni a Comisiei de Disciplină, care le-a suspendat terenul giuleştenilor pentru incă o etapă, l-au infuriat rău pe antrenorul grupării feroviare, Cristiano Bergodi.

De parcă n-ar fi fost de-ajuns supărarea pricinuită de pierderea a două puncte mari in meciul cu Gloria Buzău din vina arbitrului Marius Martiş, rapidiştii au mai primit luni o lovitură. In urma incidentelor provocate de fanii "alb-vişiniilor" la meciul cu Steaua, din Ghencea, clubul de sub Podul Grant a primit din partea Comisiei de Disciplină o nouă etapă de suspendare a terenului şi o amendă de 300 de milioane de lei vechi. Toate acestea, dar mai ales declaraţiile preşedintelui FRF, Mircea Sandu, l-au determinat pe Cristiano Bergodi să iasă la atac.

VIRULENT. "Am văzut declaraţia lui Mircea Sandu. E incredibilă! A spus că Martiş a fost bun, cu excepţia ultimei faze. Sunt convins că nu a văzut meciul, fiindcă Martiş a arătat o tentă impotriva echipei mele incă de la inceputul meciului. Mircea Sandu, prin declaraţiile sale, insultă inteligenţa umană! Cum poţi spune că a arbitrat bine dacă in ultima fază a partidei nu a acordat un penalty clar?!", s-a revoltat italianul. Antrenorul giuleştenilor crede că Romănia ar trebui să urmeze exemplul Italiei, unde, pentru stărpirea corupţiei, s-a tăiat in carne vie, Juventus Torino fiind chiar retrogradată in Serie B: "Nu pot să uit finalul campionatului trecut, cănd eram la CFR Cluj. Nu pot să uit felul in care au terminat Dinamo şi Steaua in faţa noastră. S-a văzut totul clar, dar nimeni n-a deschis vreo anchetă. In Italia, cu greu, e adevărat, s-au deschis anchete, indiferent de numele cluburilor, dar pentru Steaua şi Di-namo niciodată nu o să se intămple asta!". Bergodi a anunţat că se găndeşte serios să părăsească Rapidul şi implicit Romănia dacă nu va reuşi să se califice cu echipa sa in grupele Cupei UEFA, apoi a concluzionat: "Eu am venit cu speranţe la Rapid, cu găndul să fac treabă, dar nu se poate! Aici, dacă nu antrenezi Steaua sau Dinamo, nu poţi face performanţă. Noi nu contăm, nu suntem buni decăt pentru Cupa UEFA! Alte echipe trebuie să joace in Liga Campionilor! Aştept să văd căt vor mai fi lăsaţi cei de la Cluj in frunte!".

LPF ii amănă

Preşedintele Ligii Suporterilor Rapidişti, Gigi Corsicanu’, a dezvăluit luni seară, in cadrul emisiunii Fanatik, că s-a intălnit cu patronul George Copos şi cu alţi fani ai "alb-vişiniilor", toţi căzănd de acord asupra faptului ca, in semn de protest, Rapid să se retragă din campionat! LPF le-a dat intărziat ieri planul rapidiştilor, forul condus de Dumitru Dragomir luănd act de solicitarea grupării feroviare şi hotărănd să amăne partida cu Ceahlăul, care ar fi trebuit să se dispute duminică la Piatra-Neamţ, in etapa a 9-a a Ligii 1.

×
Subiecte în articol: sport