x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Coman, in stand-by

Rapid - Coman, in stand-by

de Marius Mihalcea    |    19 Iul 2007   •   00:00
Rapid - Coman, in stand-by

Chiar dacă a convenit să rămănă in Giuleşti, titularul postului de portar al grupării de sub Podul Grant nu a semnat incă noua inţelegere cu "alb-vişiniii", el nefiind de acord să-şi prelungească contractul cu un an, cum vrea George Copos.


Jucătorii lui Cristiano Bergodi au revenit marţi seara in ţară după aproape două săptămăni petrecute in Elveţia, la Crans Montana, unde au efectuat singurul lor stagiu de pregătire extern din acest intersezon. In ciuda faptului că principalul acţionar al clubului feroviar, George Copos, s-a deplasat in Ţara Cantoanelor şi l-a convins să renunţe la intenţia de a da curs ofertei pe care o avea de la Levante, Dani Coman tot nu a semnat un nou contract cu "alb-vişiniii".


FERMI. Chiar şi aşa, portarul a spus că in tabăra giuleşteană domneşte liniştea: "Au fost ceva discuţii in contradictoriu in Elveţia, dar n-aş spune că au fost tensiuni. Domnul Copos mi-a propus o majorare de salariu, dar nu am semnat incă noul contract, pentru că vreau să mă mai găndesc in zilele următoare dacă mi-l şi prelungesc cu un an. Nu este insă nici o problemă, fiindcă eu sunt sub contract cu Rapid incă doi ani". Ionuţ Rada neagă, la răndul său, existenţa oricăror disensiuni in sănul echipei. "Domnul Copos nu a venit in Elveţia ca să aplaneze nu ştiu ce conflicte, fiindcă acestea nu există, ci pentru că a simţit că avem nevoie de incurajări inainte de acest inceput de drum. Altfel, sper ca in noul sistem, cu patru fundaşi, să nu mai repetăm greşelile de anul trecut", a declarat fundaşul. Costin Lazăr a reclamat deficienţele organizatorice: "In acest turneu a fost greu, pentru că s-a mers foarte mult cu autocarul şi pentru noi a fost destul de obositor".

×
Subiecte în articol: sport