x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Copos ramane doar presedinte

Rapid - Copos ramane doar presedinte

de Dragos Stoica    |    02 Feb 2006   •   00:00
Rapid - Copos ramane doar presedinte

Vicepremierul George Copos nu va mai fi actionarul majoritar al Rapidului incepand de la finele acestei saptamani. Anchetat de DNA, acesta a decis sa se retraga din fruntea gruparii de langa Podul Grant, urmand sa ramana doar presedinte al Consiliului de Administratie.

STRUCTURA. Surprinzatorul anunt a fost facut ieri de Jean Valvis, presedintele societatii LaDorna, unul dintre principalii sustinatori ai feroviarilor. "In acest moment definitivam lista de actionariat. Este un succes la care nu ne-am asteptat. Vineri vom face o Adunare Generala si vom anunta lista noilor actionari", a afirmat Valvis, care a mai adaugat ca Lukoil si Altex sunt doua firme care vor avea un cuvant mult mai greu de spus la Rapid dupa aceste modificari. "Noi ni l-am fi dorit si pe Mircea Lucescu ca actionar, dar deocamdata este o incompatibilitate intre meseria dansului si aceasta calitate, deoarece echipele se mai pot intalni prin cupele europene", a mai zis Valvis.

PERMUTARI LA HERTHA
Hertha Berlin a esuat in tentativa de a-l transfera pe atacantul brazilian Christian Correia Dinonisio, de la FC Sao Paulo. In varsta de 30 de ani, acesta a efectuat luni vizita medicala si totul parea rezolvat, insa clubul german a precizat ca s-ar incalca regulamentul FIFA, prin care se interzice unui fotbalist sa joace la mai mult de doua echipe intr-un sezon. Brazilianul a inceput anul 2005 la clubul japonez Omiya Ardija, iar in august a revenit la FC Sao Paulo. In schimb, l-a imprumutat de la Borussia Monchengladbach, pana la sfarsitul sezonului, pe atacantul ceh Vaclav Sverkos, cedandu-l la schimb pe internationalul german de tineret Nando Rafael.

×
Subiecte în articol: sport