x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Distracţie de 300 €

Rapid - Distracţie de 300 €

de Marius Mihalcea    |    08 Oct 2007   •   00:00
Rapid - Distracţie de 300 €
Sursa foto: Christian Silva/

Băutură şi femei. Acestea sunt ingredientele la care au apelat Pierre Boya şi Vladimir Bozovici in noaptea de joi spre vineri, pentru a trece mai uşor peste dezamăgirea produsă de eşecul inregistrat de Rapid cu FC Nürnberg.

Cum escapada a fost surprinsă de paparazii de la Cancan, devenind publică, cei doi au ajuns pe măna conducerii clubului.

AMENZI.
Directorul tehnic al "alb-vişiniilor", Nicolae Manea, a spus că jucătorii in culpă nu vor scăpa de amendă: "Conform ROI, Boya şi Bozovici vor fi penalizaţi cu căte 300 de euro, 100 pentru fiecare oră petrecută in oraş după ora 23:00". Boya şi-a recunoscut vina. "E adevărat că după meciul cu Nürnberg am fost intr-un club cu prietenul meu Bozovici, insă nu am jignit poporul romăn şi nici pe Maftei sau pe Marius Constantin, care sunt prietenii mei", a spus camerunezul. Potrivit Cancan, Boya şi Bozovici ar fi adus injurii Romăniei, despre care ar fi spus că "este o catastrofă" şi ar fi pus egalul cu Nürnberg pe seama prestaţiei slabe a lui Maftei şi a lui Marius Constantin.

×
Subiecte în articol: sport