x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - FC VASLUI 1-1 / Greu in Divizia A

RAPID - FC VASLUI 1-1 / Greu in Divizia A

de Ionut Paduraru    |    13 Mar 2006   •   00:00
RAPID  -  FC VASLUI 1-1 / Greu in Divizia A

Dupa ce a impresionat prin victoriile din Cupa UEFA, Rapid nu a reusit aseara decat o remiza pe teren propriu in fata ultimei clasate din Divizia A.

Cu multe noutati fata de prima parte a campionatului, echipa lui Mircea Rednic nu a mai semanat deloc cu cea care a adunat doar sase puncte in tur. Vasluienii au deschis scorul dupa sutul lui V Badea (’13), iar pana la pauza se puteau desprinde, dar balonul trimis de Bukvic a fost respins in extremis de Perja. Dupa o prima parte stearsa, fata europeana a Rapidului a revenit o data cu intrarea in teren a lui Buga si Viorel Moldovan. Primul a inscris imediat, dar asistentul Onita a semnalizat eronat ofsaid. Gazdele au egalat dupa o lovitura libera executata de Badoi (’75), dar vasluienii au avut sansa primei victorii din acest campionat in ultimul minut, cand Coman a respins sutul lui Bukvic.

ACUZATOR. La conferinta de presa, Razvan Lucescu a declarat ca prima repriza din aceasta partida a fost cea mai slaba de cand se afla la conducerea Rapidului. "Am pierdut doua puncte foarte importante. Cred ca este cea mai proasta repriza de cand sunt aici. Nu am avut pic de agresivitate. Am facut greseli copilaresti si Vasluiul putea sa inscrie si al doilea gol in prima repriza. Am marcat un gol valabil anulat, din nou suntem dezavantajati de arbitraj. Daca era 2-1 eram multumiti", a spus Lucescu.

REDNIC, MULTUMIT
Dupa meci, antrenorul oaspetilor, Mircea Rednic, a declarat ca se astepta ca echipa sa sa obtina un rezultat bun. "Am mai spus-o. Noi nu suntem nici Hertha, nici Hamburg. Sunt multumit de rezultat, chiar daca mi-as fi dorit toate cele trei puncte. Acest punct nu are insa nici o valoare daca nu castigam meciul cu Gloria Bistrita, din etapa viitoare", a spus Rednic. Tehnicianul este sigur ca giulestenii se vor califica in sferurile de finala ale Cupei UEFA. "Rapid este cea mai in forma echipa a momentului, nu este de mirare ca a ajuns atat de sus in UEFA. Eu am jucat cu Hamburg cand eram la Dinamo si pot spune ca nu este jucata calificarea. Rapidul are insa prima sansa si sunt sigur ca se va califica", a spus tehnicianul, deranjat ca a fost fluierat de unii spectatori la finalul meciului: "Suporterii adevarati nu au uitat ce am facut eu aici".

CUPA UEFA
Dupa meciul bun facut de Viorel Moldovan impotriva vasluienilor, Razvan Lucescu a spus ca atacantul va juca miercuri in Cupa UEFA, insa nu din primul minut. Aseara, intr-un meci din etapa a 25-a a campionatului din Germania, Hamburg, adversara giulestenilor din optimile de finala ale Cupei UEFA, a obtinut o victorie clara, scor 3-0, pe teren propriu, cu Kaiserslautern. Golurile gazdelor au fost marcate de Lauth (’54), Schonheim (’60-autogol) si Van de Vaart (’86-din penalty). Antrenorul Thomas Doll a folosit in aceasta partida formula: Kirschstein - Atouba, Van Buyten, Bouhlarouz, Barbarez (’70 Ailton) - De Jong, Jarolim, Van der Vaart, Vicky (’46 Demel) - Mahdavikia, Takahara (’46 Lauth). Dupa acest rezultat, Hamburger SV a revenit pe locul secund in Bundesliga, acumuland 53 de puncte, cu sase mai putin decat liderul Bayern Munchen.
×
Subiecte în articol: sport