x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - FC VASLUI 2-1 - Mazilu: "Am nimerit-o!"

RAPID - FC VASLUI 2-1 - Mazilu: "Am nimerit-o!"

de Marius Mihalcea    |    03 Dec 2007   •   00:00
RAPID  -  FC VASLUI 2-1 - Mazilu: "Am nimerit-o!"
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Atacantul giuleştenilor a recunoscut că execuţia spectaculoasă prin care a adus victoria echipei sale este mai degrabă rodul intămplării, chiar dacă a exersat-o la antrenamente.

Atacantul giuleştenilor a recunoscut că execuţia spectaculoasă prin care a adus victoria echipei sale este mai degrabă rodul intămplării, chiar dacă a exersat-o la antrenamente.

Ionuţ Mazilu a trecut peste toate neimplinirile din ultima vreme după golul marcat din foarfecă, de la 10 metri, cu opt minute inaintea finalului partidei, dar a admis că la acea fază nu se aştepta să inscrie. "Eu mai exersez la antrenamente astfel de execuţii, dar de data aceasta a fost o nimereală. Sper să o ţinem tot aşa cu victoriile, să ajungem căt mai aproape de primul loc pănă la iarnă, iar in retur să atacăm titlul de campioană", a spus Mazilu.

REABILITARE. Autorul celuilalt gol al Rapidului, brazilianul Cesinha, era şi el extrem de fericit după meci. "Mă bucur că am inscris şi că suporterii au uitat de acel penalty pe care l-am ratat la Arad. Clubul mă plăteşte să marchez, pentru mine este foarte important acest lucru, dar cea mai importantă rămăne victoria echipei", a spus sud-americanul.

Tehnicianul Mircea Rednic işi doreşte ca de-acum incolo elevii săi să nu se mai impiedice de formaţiile considerate de pluton: "Titlul se joacă, dar trebuie să fim mai atenţi cu echipele mici. Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi, pentru că vrem să terminăm pe locul doi la finele anului. Ne dorim foarte mult să ajungem CFR-ul şi să luăm titlul, pentru că şi clujenii se vor mai impiedica".

marius.mihalcea@jurnalul.ro

Şi-au recunoscut inferioritatea

Deoarece antrenorul-jucător al moldovenilor, Dorinel Munteanu, s-a resimţit după o lovitură primită in urma unui duel aerian cu rapidistul Ovidiu Herea, la conferinţa de presă a participat din partea vizitatorilor Daniel Timofte. "Dorinel avea ameţeli, era puţin confuz, dar işi va reveni. Altfel cred că după aspectul jocului din prima repriză meritam un egal. Din păcate, după ieşirea lui Dorinel, forţată de acea accidentare, s-a creat o degringoladă şi asta s-a văzut in jocul nostru", a spus Timofte. "Rezultatul este just", a afirmat finanţatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu.

×
Subiecte în articol: sport