x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Gloria Buzău 0-0

Rapid - Gloria Buzău 0-0

de Marius Mihalcea    |    25 Sep 2007   •   00:00
Rapid  -  Gloria Buzău 0-0

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a admis ieri faptul că giuleştenii meritau un penalty in meciul cu Gloria Buzău, scor 0-0, insă cu amendamentul că George Copos este ultimul care ar trebui să critice arbitrajul.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a admis ieri faptul că giuleştenii meritau un penalty in meciul cu Gloria Buzău, scor 0-0, insă cu amendamentul că George Copos este ultimul care ar trebui să critice arbitrajul.

In ultimul minut al partidei pe care giuleştenii au terminat-o la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, cu Gloria Buzău, trupa lui Cristiano Bergodi a fost privată de o lovitură de la 11 metri, "centralul" focşănean Marius Martiş trecănd cu vederea faultul evident comis de buzoianul Dino Eze asupra lui Mazilu in suprafaţa de pedeapsă. "Arbitrii sunt nişte mizerii, care iau bani şi fură. Să vină să joace cei de la federaţie şi de la comisii, pentru că eu nu mai am ce căuta in acest fotbal! Iar dacă se va mai continua pe această linie, tot ei să se ducă să ne reprezinte şi in Europa!", a izbucnit George Copos la final.

ACID. Şeful FRF a răspuns ieri atacului lansat de principalul finanţator al grupării de sub Podul Grant. "Domnul Copos vorbeşte despre hoţie şi despre arbitraje necurate, ceea ce inseamnă că s-a ajuns in situaţia ca hoţul să strige hoţii. Cine face scandal, domnul Copos, care le-a deschis magazine Samsung arbitrilor? A incercat să-i şantajeze sau mai ştiu eu ce... Avem foşti mari arbitri care au fost angajaţii lui Copos! De ce nu spune şi că in primul meci Augustus Constantin a greşit in favoarea Rapidului? Să se ducă la Loterie, la Guvern sau pe unde a mai fost el şi să facă acolo aceste declaraţii! Dacă vrea să se retragă, la revedere, fiindcă sunt o grămadă de inlocuitori pentru dumnealui! De la Dumnezeu in jos există inlocuitori pentru toată lumea", a spus Mircea Sandu. Totuşi, preşedintele FRF a admis faptul că Martiş a greşit neacordănd penalty pentru Rapid la faza incriminată de Copos: "Că a greşit arbitrul este o altă poveste. Martiş va suporta consecinţele pentru eroarea pe care a comis-o in minutul 90". Altfel, antrenorul "alb-vişiniilor", Cristiano Bergodi, care a criticat la răndul său arbitrajul, a pus semieşecul inregistrat in faţa Gloriei şi pe seama prestaţiei jucătorilor săi: "Arbitrajul a fost penibil, dar nici noi nu am jucat bine ca pănă acum. Cred că s-a simţit puţină oboseală după meciul de la Nürnberg".

"Mercenari"

Chiar dacă meciul s-a jucat cu porţile inchise, căţiva fani ai "alb-vişiniilor" au stat in prejma arenei, iar la final l-au interpelat pe directorul general, Constantin Zotta (foto). "Burdujan şi Buga sunt nişte vănzători şi nişte mercenari. Scăpaţi mai repede de ei, fiindcă oricum nu joacă nimic! Ştiu doar să cheltuiască banii prin cazinouri. Şi de ce nu aţi făcut nimic cănd oficialii Buzăului au inceput să-şi incurajeze echipa?", şi-a vărsat năduful un suporter extrem de nervos din cauza rezultatului.

In oglindă

Antrenorul Gloriei Buzău, Ştefan Stoica, a fost extrem de bucuros la finalul partidei din Giuleşti: "Am luat un punct mare in faţa echipei care are cel mai bun start de campionat. O să facem tot posibilul ca Gloria să rămănă in Liga 1. Nu pot să spun că a fost cel mai bun joc al nostru de cănd am preluat eu această echipă". De partea cealaltă, Cristiano Bergodi, a spus că jucătorii săi trebuie să uite de acest pas greşit: "Imi pare rău că nu am căştigat, dar ăsta e fotbalul. Voi analiza erorile făcute, pentru că trebuie să mergem inainte şi lucrăm pentru meciul următor". Altfel, giuleştenii au solicitat ieri LPF amănarea partidei cu Ceahlăul, din etapa a 9-a, motivul fiind programul incărcat al echipei. Rapid va intălni joi pe FCM II Bacău in "16-imile" Cupei Romăniei, iar la 4 octombrie va disputa returul cu Nürnberg din turul I al Cupei UEFA.

×
Subiecte în articol: sport