x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Loviturile lui George Copos

Rapid - Loviturile lui George Copos

de Marius Mihalcea    |    01 Dec 2006   •   00:00
Rapid - Loviturile lui George Copos

Patronul giulestean este laudat de seful LPF. Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, lauda priceperea manageriala a lui George Copos, care controleaza, incepand de miercuri, 99% din actiunile clubului giulestean.

Corespondenta din Atena

Patronul giulestean este laudat de seful LPF. Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, lauda priceperea manageriala a lui George Copos, care controleaza, incepand de miercuri, 99% din actiunile clubului giulestean.

Dragomir spune ca, desi nu a investit foarte multi bani, Copos a detinut intotdeauna puterea in club. "George Copos este un tip foarte destept. El e stapanul la Rapid de 12-13 ani si toate valurile pe care le face le face numai in favoarea lui. Din punct de vedere al negustoriei e tare. Intotdeauna a avut controlul total la Rapid, desi s-a folosit mai mereu de banii altora. La momentul respectiv nu a avut bani sa bage la echipa, dar intre timp a venit pe turnanta, a incasat banii si i-a pus la loc. E o chestie legala, dar moral e mai putin frumos", a spus Dragomir.

KARAMIAN. Patronul rapidist a mai reusit inca o lovitura in aceasta saptamana, ajungand la o intelegere pentru prelungirea contractului cu mijlocasul Artiom Karamian. Jucatorul armean a acceptat un salariu de 160.000 de euro pe an si va ramane inca trei sezoane in Giulesti. Karamian si-a dat acordul de principiu, in cazul unui rezultat pozitiv cu Panathinaikos putand semna actele chiar la Atena.

RIVALE. George Copos a ajuns miercuri seara in Grecia. Patronul giulestenilor s-a interesat de mai multe ori de evolutia scorului in meciul Dinamo - Leverkusen, iar dupa ce a aflat ca elevii lui Mircea Rednic s-au calificat in primavara europeana, a declarat ca Rapid este obligata sa faca acelasi lucru: "Steaua s-a calificat, acum si Dinamo. Trebuie sa mergem mai departe si noi, nu ar fi frumos sa fim singurii care stam acasa la primavara".
Cumparaturi
Fotbalistii giulesteni intentionau sa mearga ieri-dimineata la Dealul Acropole, cel mai vizitat loc din capitala Greciei. Jucatorii au renuntat insa la ideea de a vedea monumentele antice dupa ce antrenorul Razvan Lucescu le-a scurtat perioada libera acordata. La propunerea veteranului Viorel Moldovan, giulestenii au preferat sa nu se indeparteze prea mult de hotelul la care au fost cazati, ei mergand la cumparaturi la magazinele din centrul Atenei.
SMECHERIE
"George Copos este un tip destept si un foarte bun negustor. Cand s-a facut majorarea de capital nu a avut bani sa bage la echipa, dar intre timp a venit pe turnanta, a incasat banii si i-a pus la loc. S-a folosit de banii altora. Treburi din astea fac multi. E o chestie legala, dar mai putin morala"
  • Dumitru Dragomir, presedinte LPF
  • ×
    Subiecte în articol: sport copos