x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - Mai spera la titlu

RAPID - Mai spera la titlu

de Ionut Paduraru    |    07 Dec 2005   •   00:00

Desi in momentul de fata Rapid ocupa doar locul noua in clasamentul Diviziei A, dar cu un meci mai putin disputat, fotbalistii giulesteni cred ca mai au inca sanse sa castige campionatul. "Sanse la titlu mai sunt, pentru ca s-a vazut ca si Steaua si Dinamo se pot impiedica, dar totul depinde de noi. In retur speram sa indreptam lucrurile in campionat si sa revenim in lupta pentru primele trei locuri", a spus fundasul Ionut Rada inaintea antrenamentului de ieri-dimineata. "E greu sa joci din trei in trei zile si oboseala si-a spus cuvantul. Pentru ca, daca evoluam numai in campionat, nu eram pe locul noua acum", a spus si mijlocasul Emil Dica.

NERVI. Antrenorul Razvan Lucescu a afirmat ca Ioan Andone era nervos cand a declarat ca Rapid da dovada de lipsa de respect prin amanarea partidei de campionat cu Jiul: "Ando era nervos si acum regreta acea interventie. Nu jucam peste trei luni dupa disputarea altor etape, nu vom cunoaste alte rezultate, nu vom sti nimic. Nu am facut nimic neregulamentar".

BLATURI
Fundasul giulestean Ionut Rada a declarat ieri ca mai exista inca meciuri strategice in fotbalul romanesc si ca acestea nu vor putea fi eliminate niciodata, desi numarul lor a scazut in ultimul timp. "Cat va exista fotbal, vor exista si aranjamente, pentru ca s-a vazut ce se intampla si in alte campionate, nu numai la noi. Intr-adevar, anul acesta au fost mai putine, campionatul e mai strans si au aparut si rezultate in Cupa UEFA", a spus Rada.

×
Subiecte în articol: sport