x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid / Moldo-gol este antrenor secund

Rapid / Moldo-gol este antrenor secund

de Dragos Stoica    |    14 Ian 2007   •   00:00
Rapid / Moldo-gol este antrenor secund

Veteranul feroviarilor a fost ieri prezentat oficial drept principalul colaborator al lui Razvan Lucescu, Moldovan intentionand sa se dedice in totalitate antrenoratului la finalul actualului sezon.

Moment de rascruce pentru Viorel Moldovan. Dupa ce a declarat in repetate randuri ca se va retrage din activitate la finele actualului sezon, fostul international a fost ieri numit in functia de antrenor secund al Rapidului.

FLATAT. Magulit de oferta care i s-a facut, "Moldo-gol" s-a aratat ieri destul de emotionat in legatura cu noua sa ipostaza. "Este un nou inceput, o prima etapa din cariera mea viitoare. Vreau sa acumulez cat mai mult din tainele acestei meserii, mai ales ca antrenoratul este un domeniu in care se invata mereu, unde intotdeauna este ceva nou. Am lucrat cu foarte multi tehnicieni si de la fiecare am invatat cateva ceva. Sunt anumite secrete pe care le voi folosi atunci cand voi avea nevoie. Asa cum am invatat de la Razvan, am invatat si de la Oli (n.r. - Cosmin Olaroiu), pe cand am jucat la Timisoara. Pentru moment, voi continua sa joc si sa-mi ajut echipa si din teren".

EXIGENT. Moldovan a afirmat ca din acest moment va fi mai exigent cu coechipierii sai: "Inclusiv cu Ganea, dar sa stiti ca Ionel nu este asa de fioros cum il vede lumea. E un jucator cu mult entuziasm, care cu siguranta va aduce un plus Rapidului". La randul sau, Razvan Lucescu a declarat ca el a fost cel care a insistat ca Viorel Moldovan sa-i fie secund. "Pentru mine, Viorel a fost antrenorul din teren si antrenorul din vestiar, asa ca am vrut cu orice pret sa fie alaturi de mine si oficial. Am stiut ca a inceput cursurile Pro si ca are o pasiune deosebita pentru meseria de antrenor, asa ca i-am facut aceasta propunere de a fi antrenor secund si jucator. Vom face tot ce depinde de noi pentru a-i ajuta pe jucatori si a-i impinge in vederea obtinerii unor satisfactii foarte mari. Sunt foarte mandru si fericit ca pot sa lucrez cu un om si un profesionist ca Vio. Ii doresc sa ajunga sa antreneze echipe ca Manchester United, Real Madrid sau Barcelona", a punctat Lucescu.

TRANSFER. Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat ieri ca transferul mijlocasului macedonean Vlatko Grozdanovski, de la Omonia Nicosia, este finalizat: "Speram ca va ajunge in timp util in Romania pentru a pleca cu noi in turneul din Spania", a spus Zotta. Oficialii Rapidului au platit 250.000 de euro in contul Omoniei Nicosia in schimbul jucatorului. Comentand venirea macedoneanului, Razvan Lucescu a apreciat ca s-a facut prea multa valva. "Vorbim totusi despre un fotbalist care nu e nici Maradona, nici Platini. E un jucator bun, care va intra in competitie cu ceilalti pentru a juca. E un transfer important, intr-adevar, pentru ca va suplini absenta lui Karamian", a punctat tehnicianul. Acesta a mai afirmat ca este multumit de lotul pe care il are la dispozitie: "Este un lot puternic, cu doi jucatori pe fiecare post si nu vad de ce ar mai fi nevoie de alte achizitii. Avem forta sa ne batem cel putin pentru locul doi si pentru Cupa Romaniei".

×
Subiecte în articol: sport