x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Oţelul - Europenele, intre ele

Rapid - Oţelul - Europenele, intre ele

de Marius Mihalcea    |    18 Aug 2007   •   00:00
Rapid - Oţelul - Europenele, intre ele
Sursa foto: VLAD STAVRICA/

Giuleştenii primesc măine, de la ora 18:45, in direct la Naţional TV, vizita unei formaţii care a ieşit destul de şifonată de pe urma confruntării cu Lokomotiv Sofia, din turul II preliminar al Cupei UEFA.

Giuleştenii primesc măine, de la ora 18:45, in direct la Naţional TV, vizita unei formaţii care a ieşit destul de şifonată de pe urma confruntării cu Lokomotiv Sofia, din turul II preliminar al Cupei UEFA.

Spre deosebire de meciul de joi din cupele europene, antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, ii va putea folosi cu Rapid pe bulgarul Jelev şi pe Janos Szekely, care la Sofia au lipsit, fiind suspendaţi. In schimb, mai vechilor accidentaţi Sergiu Costin, Brujan şi Daniel Stan li s-au mai alăturat, după partida cu Lokomotiv, incă două nume, cel al fundaşului central Cristian Sărghi şi al căpitanului Gabi Paraschiv.

PESIMIST. Primul a suferit in disputa cu bulgarii o comoţie cerebrală puternică, din care motiv nici nu a mai putut continua jocul, iar Paraschiv s-a ales cu arcada spartă. "Sărghi se simte mai bine, insă medicii care l-au consultat la spitalul din Sofia, unde a fost transportat imediat cum a părăsit terenul, i-au recomandat repaus total pănă luni, cănd urmează să fie supus unui nou control şi mai amănunţit. Căt priveşte situaţia lui Paraschiv, acesta are o gaură mare deasupra ochiului şi, la fel ca şi Sărghi, iese din discuţie pentru meciul cu Rapid. Din păcate, ne prezentăm in Giuleşti după o infrăngere usturătoare, cu moralul la pămănt şi fără cinci titulari, fapt pentru care cred că ne va fi foarte dificil să plecăm cu puncte. Cum şi Rapid este o echipă foarte bună, omogenă, cred că o remiză ar fi foarte bună", a declarat antrenorul gălăţenilor, Petre Grigoraş.

INCREZĂTORI. Giuleştenii speră ca oboseala care s-a acumulat in tabăra adversă, dar şi accidentările cu care se confruntă Petre Grigoraş să le uşureze misiunea. "Sunt sigur că Oţelul nu se va preda fără luptă, insă n-avem voie să pierdem cele trei puncte", a declarat Costin Lazăr. In meciul cu formaţia de la malul Dunării ar putea debuta pentru Rapid Ovidiu Herea şi camerunezul Pierre Boya, africanul refăcăndu-se după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon in acest sezon. "Cred că putem căştiga acest campionat, chiar dacă va fi foarte disputat", a spus Boya.

Avertizare

Dorit in Giuleşti incă de pe vremea cănd antrenor al "alb-vişiniilor" era Răzvan Lucescu, care ii este naş de cununie, Romeo Surdu nu mai reprezintă o ţintă pentru gruparea feroviară decăt in anumite condiţii, mai ales că atacantul este şi in atenţia Stelei. "Noi nu facem licitaţii. Cine va incerca să facă asta cu noi nu-i va merge. Avem deja o experienţă neplăcută cu Herea şi am suferit mult in ultimele două luni", a declarat ieri principalul acţionar al Rapidului, George Copos. Intrucăt a refuzat să-şi prelungească contractul pe care il are cu CFR Cluj, ce expiră in vara anului următor, Romeo Surdu nu a fost folosit nici un minut in acest sezon de antrenorul ardelenilor, Ioan Andone. "Eu nu cresc jucători pentru alte echipe", şi-a motivat decizia Ando.

×
Subiecte în articol: sport