x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - POLI IAŞI 3-0 - Meci decisiv cu CFR

RAPID - POLI IAŞI 3-0 - Meci decisiv cu CFR

de Marius Mihalcea    |    02 Mai 2007   •   00:00
RAPID - POLI IAŞI 3-0 - Meci decisiv cu CFR

Meci decisiv cu CFR.Antrenorul "alb-vişiniilor" crede că rivalii din Ghencea ii stimulează pe adversarii Rapidului, insă pentru parcursul sinuos al echipei dă vina pe jucătorii săi.

Antrenorul "alb-vişiniilor" crede că rivalii din Ghencea ii stimulează pe adversarii Rapidului, insă pentru parcursul sinuos al echipei dă vina pe jucătorii săi.

La finalul partidei Rapid - Poli Iaşi 3-0 de luni seară, Răzvan Lucescu a spus că moldovenii au avut promisă o primă consistentă din partea Stelei, in cazul in care ar fi reuşit să-i incurce pe giuleşteni: "Au fost motivaţi şi ştiu foarte bine asta. Pană la urmă este şi normal, fiecare face ce vrea cu banii pe care-i gestionează".

DECISIV. Tehnicianul "alb-vişiniilor" a precizat insă că nu ii este frică decat de propria echipă: "Nu ne e teamă de nimic, decat de erorile pe care le facem. Am fi meritat să fim mult mai sus, dar tot ce am pierdut pană acum am pierdut pe mana noastră. Atunci cand reuşim să eliminăm greşelile personale, suntem o echipă foarte puternică". Lucescu junior consideră că echipa sa nu mai are decat şanse teoretice să prindă locul doi şi că meciul cu CFR, de la Cluj, de la sfarşitul acestei săptămani, va fi capital. "In opinia mea, acolo se joacă locul 3. Probabil că echipa care va caştiga işi va asigura această poziţie, dar asta nu in-seamnă că nu ne vom bate pană la capăt şi pentru poziţia a doua", a mai spus Răzvan. Acesta nu l-a uitat pe patronul George Copos, reproşandu-i faptul că nu este langă echipă: "Vom lupta chiar şi fără ajutor, aşa cum ne-am obişnuit, să jucăm, să ratăm şi să pierdem aiurea".
Popa: "Am fost penibili"
Chiar dacă a refuzat să se prezinte la conferinţa de presă, antrenorul grupării din Copou, Ionuţ Popa, şi-a făcut timp să le răspundă giuleştenilor, după ce aceştia au spus că deţin informaţii conform cărora Steaua le-a promis ieşenilor o sumă importantă de bani. "Rapidiştii sunt disperaţi şi frustraţi, pentru că nu mai pot prinde locul doi şi vorbesc prostii. Dacă erau intr-adevăr motivaţi, jucătorii mei nu evoluau atat de penibil. Poli n-a arătat ca o echipă motivată, ci din contră, la cum am jucat, am arătat ca o echipă de rahaţi in ploaie, pentru că am primit gol in secunda 30, precum şi in ultima secundă a meciului", a declarat Popa. Preşedintele moldovenilor, Sorin Boca, a luat, la randul său, atitudine: "Am spus-o şi o repet, Iaşiul joacă pe banii clubului in fiecare meci. Puţini, cum sunt, sunt banii noştri, nu ai altora. Rapidiştii aberează cand spun că am primit bani de la Steaua ca să-i incurcăm. Probabil vor să ascundă in spatele acestor afirmaţii neputinţa echipei".

Ganea,ironic
Ionel Ganea nu a putut juca in meciul cu Poli Iaşi din cauza pubalgiei de care suferă, insă a continuat războiul de la distanţă pe care il duce cu rivalii din Ghencea. De această dată, in gura "Ganezului" a intrat finanţatorul Stelei, Gigi Becali: "A zis că nu mai poate să doarmă pană ce nu vede Steaua pe locul doi? Probabil că are probleme, pentru că are o varstă, trebuie să mai meargă la doctor, dacă nu poate să doarmă ii recomandăm nişte ceaiuri şi nişte calmante".

×
Subiecte în articol: sport