x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Portari de coşmar

Rapid - Portari de coşmar

de Marius Mihalcea    |    28 Apr 2007   •   00:00
Rapid - Portari de coşmar

Trupa lui Răzvan Lucescu a pierdut in ultimele şase etape nu mai puţin de 10 puncte pe mana portarilor. Titularul Dani Coman a comis-o in două randuri, iar Edel Apoula Bete şi Marinescu, in cate un meci.

Trupa lui Răzvan Lucescu a pierdut in ultimele şase etape nu mai puţin de 10 puncte pe mana portarilor. Titularul Dani Coman a comis-o in două randuri, iar Edel Apoula Bete şi Marinescu, in cate un meci.Ca un făcut, "alb-vişiniii" au pierdut iarăşi puncte preţioase pe mana portarului, de această dată pe a lui Andrei Marinescu, la Bistriţa, 3-3.

GAFE. Cum Dani Coman era accidentat, iar camerunezul Edel Apoula Bete i-aingropat pe rapidişti in derby-ul cu Dinamo, Lucescu junior l-a preferat la Bistriţa,intre buturi, pe Andrei Marinescu. Total neinspirat, deoarece portarul in varstă de 22 de ani a greşit la toate cele trei reuşite ale ardelenilor. "Portarii au partea lor de vină la ceea ce ni s-a intamplat in acest retur, a spus Răzvan Lucescu, cel care in cariera lui de jucător a activat şi ca portar. Dani Coman, prin erorile sale din meciurile FC Vaslui - Rapid, 1-1, şi Rapid - Steaua, 2-3, şi-a privat coechipierii de caştigarea a 5 puncte, Apoula Bete a pus serios umărul la victoria cu 4-1 a lui Dinamo in Giuleşti, iar acum, Marinescu le-a răpit şi el "alb-vişiniilor" două puncte imense. In lot mai există un portar, Mincă, el avand cea mai mare experienţă in Liga 1 după Dani Coman.

TRANŞANT. Patronul George Copos l-a atacat pe directorului general, Constatin Zotta, insă a lăudat din nou echipa. "Sunt dezamăgit de felul �n care domnul Zotta a gestionat situaţia cu arbitrii la meciul cu Dinamo şi am intenţionat să-i cer să demisioneze. Pe echipă nu sunt supărat, pentru că e cea mai bună, avem cel mai bun joc, dar in acelaşi timp suntem cei mai mari fraieri ai acestui campionat", a spus Copos ieri, după Adunarea Generală a AFC Rapid.

×
Subiecte în articol: sport