x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid / Precautie maxima

Rapid / Precautie maxima

de Vicentiu Neagoe    |    Dragos Stoica    |    22 Feb 2006   •   00:00
Rapid / Precautie maxima

Antrenorul Razvan Lucescu si presedintele Dinu Gheorghe sunt circumspecti inaintea returului cu Hertha, principala temere fiind legata de mentalitatea caracteristica nemtilor, care nu depun armele niciodata.

Cu doua zile inaintea partidei retur cu Hertha, giulestenii sunt constienti de faptul ca soarta calificarii nu este inca pecetluita, in pofida victoriei cu 1-0, de la Berlin.

CONCENTRARE. Antrenorul Razvan Lucescu nu si-a putut ascunde ieri emotiile fata de apropierea meciului. "Este o partida foarte dificila, chiar daca Hertha este intr-un moment de criza. Cunoscand bine mentalitatea nemtilor, ma astept la un meci pe viata si pe moarte. Contez pe orgoliul jucatorilor mei, dar si pe experienta lor si sunt convins ca vor reactiona asa cum trebuie la ora meciului", a declarat tehnicianul.

ABSENTA. Daniel Niculae este refacut dupa accidentarea din meciul de la Berlin. Singura absenta este cea a lui Lucian Burdujan, care este suspendat pentru cumul de cartonase. "Am facut apel la UEFA pentru anularea carto-nasului lui Burdujan, dar n-am rezolvat nimic. E pacat, pentru ca el s-a autoexclus si tot lui o sa-i fie cel mai greu. L-a tradat tineretea", a afirmat Dinu Vama. Oficialul s-a aratat dezamagit de reteta financiara a partidei, care a fost ultima optiune pentru televiziunile germane.

Meciul va fi transmis de Antena 1

ABORDARE
"Nu vom tine cont de faptul ca am castigat cu 1-0 in tur. Avem nevoie de o daruire exemplara pentru a ne califica. Va fi greu, pentru ca intalnim o echipa si un antrenor care isi joaca ultima sansa. Nu cred ca cei de la Dinamo sunt stresati de performantele Stelei si Rapidului. Mai degraba, trebuie sa fie mandri"
Dinu Gheorghe
presedinte executiv Rapid

PRIMA-RECORD
Presedintele Rapidului a declarat ca suma totala pentru rasplatirea unei eventuale calificari in "optimi" se ridica la 250.000 euro net, aici intrand si primele staffului tehnic, precum si a celui administrativ: "Este o prima normala, conforma cu performanta. Este un bonus pe care jucatorii chiar il merita". "Eu sper sa pot intra pe teren. O sa fac tot posibilul ca sa iesim cu fruntea sus din aceasta inclestare, adica sa fim calificati", a spus atacantul Daniel Niculae, sustinut si de goalkeeperul giulestenilor, Daniel Coman: "Cred ca o sa ne fie foarte greu, dar ne-am pregatit prea bine ca sa iasa rau". Intrebat ce adversari ar prefera in faza urmatoare a Cupei UEFA dintre FC Thun si Hamburger SV, Razvan Lucescu a replicat: "Prefer sa trecem mai intai de Hertha. De restul vom vorbi dupa meci, nu vreau sa ma gandesc la altceva pana atunci decat la Hertha". Iar Dinu Gheorghe a fost mai explicit: "Eu nu mananc hamburgeri".

BLOCAT
Legitimat in aceasta iarna in Giulesti, portarul camerunez Edel Apula Bete nu va putea fi nici macar rezerva maine seara, dupa ce armenii de la Pyunik Erevan au reclamat ca fotbalistul se mai afla sub contract cu ei pana in martie. "Noi am respectat toate prevederile regulamentare. Am primit si cartea verde a jucatorului din Camerun, asa ca, din punctul nostru de vedere, fotbalistul este al nostru. Rezerva va fi Minca, ca sa evitam orice discutie", a precizat Vama.

×
Subiecte în articol: sport