x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Punct si de la capat

Rapid - Punct si de la capat

de Marius Mihalcea    |    20 Dec 2006   •   00:00
Rapid - Punct si de la capat

Dupa intalnirea pe care a avut-o luni seara cu George Copos, Razvan Lucescu a anuntat ca va ramane pe banca tehnica a Rapidului.

Telenovela a luat sfarsit. Dupa intalnirea pe care a avut-o luni seara cu George Copos, Razvan Lucescu a anuntat ca va ramane pe banca tehnica a Rapidului.

Mariajul dintre Razvan Lucescu si clubul Rapid ramane in picioare. Lucescu junior si George Copos au ajuns si de aceasta data la un numitor comun, chiar daca, de-a lungul timpului, fiecare a avut ceva de reprosat celuilalt. Cel mai des, antrenorul s-a plans ca este pus sa lucreze sub presiune, in timp ce patronul giulestenilor s-a declarat nesatisfacut pe deplin de performantele echipei.

CONSENS. Cei doi au batut palma in cadrul unei sedinte care a avut loc luni seara la Hotelul Crowne Plaza, proprietatea lui Copos. "Niciodata nu s-a pus problema despartirii de Razvan", a epatat fostul vicepremier. Nici o vorba despre Loti Bölöni, Nelutu Sabau ori Viorel Hizo. "Eu nu am zis niciodata ca plec, iar acum n-am avut nimic de lamurit cu domnul Copos, am dorit sa discutam altceva", a declarat tehnicianul. Razvan Lucescu mai are sase luni de contract cu Rapid.

PRECIZARE. "Singurul care ar fi putut sa spuna ceva despre o eventuala plecare a mea de la Rapid este domnul Copos. Dar daca dumnealui a spus de fiecare data cand a fost intrebat despre acest lucru ca am contract cu Rapid pana in vara, atunci inseamna ca asa este. Nici eu nu am zis vreodata ca as vrea sa plec", a incheiat antrenorul Razvan Lucescu.
Disponibilizari
Acontarea de catre gruparea "alb-visiniilor" a dinamovistilor Ionel Ganea si Catalin Munteanu nu este de bun augur pentru trei dintre jucatorii lui Razvan Lucescu. Astfel, mai mult ca sigur, Lucian Burdujan, Vali Negru si Ionut Stancu vor trebui sa-si caute alte angajamente, sansele lor de a juca fiind reduse in conditiile in care concurenta pentru un post de titular a devenit acerba. Cei trei au evoluat doar sporadic si in prima parte a campionatului.

×
Subiecte în articol: sport