x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Samba do Rapid

Rapid - Samba do Rapid

de Marius Mihalcea    |    21 Iul 2007   •   00:00
Rapid - Samba do Rapid

"Alb-vişiniii" şi-au prezentat oficial ieri ultimele achiziţii: jucătorii brazilieni Elinton Andrade şi Marcos Tamandare, Ovidiu Herea, de la FC Naţional, şi secretarul general Nae Manea.


George Copos i-a făcut in cele din urmă pe plac lui Cristiano Bergodi şi l-a adus in Giuleşti pe Ovidiu Herea. "Mă bucur că domnul Costi Iacov, preşedintele lui FC Naţional, a acceptat să-l lase pe Herea la Rapid, chiar dacă a avut pentru el o ofertă de 2,5 milioane de euro din străinătate. S-a găndit insă la binele jucătorului, care are astfel ocazia să lucreze din nou cu antrenorul care l-a promovat. Herea este şi el tot un brazilian, ca Cesinha, Andrade şi Tamandare, pentru că este un jucător care poate face diferenţa, doar că el mai vorbeşte şi romăneşte pe deasupra", l-a prezentat principalul acţionar al grupării de sub Podul Grant pe fotbalistul pentru care finanţatorul Stelei, Gigi Becali, era dispus să ofere 1,7 milioane de euro.


HOTĂRĂŢI. "Nu mi-e frică de concurenţă, pentru că mi-am dorit intotdeauna să joc la cel mai inalt nivel", a declarat Herea. Brazilienii Andrade şi Tamandare, prezentaţi şi ei ieri in cadrul aceleiaşi conferinţe de presă de la Hotelul Crowne Plaza, au gănduri mari cu Rapid, mai ales după ce au aflat despre "Samba do Rapid", unul dintre sloganurile preferate ale fanilor giuleşteni. "Am fost foarte bine primiţi aici, iar la finalul campionatului sper să putem dansa impreună samba", a spus Tamandare. Recent instalat in funcţia de secretar general al clubului, Nicolae Manea a spus: "Voi apăra Rapidul cu toată fiinţa mea. Nu vreau război cu nimeni, dar, dacă vom fi atacaţi, voi riposta pe măsură".



Corsicanu’ l-a contrat pe Copos



Războiul dintre fanii rapidişti şi George Copos şi-a consumat ieri un nou episod, Gigi Corsicanu’ purtănd un dialog aprins cu principalul finanţator al grupării de sub Podul Grant. "Noi suntem războinici, nu cei de la Steaua, care sunt nişte comunişti, sau de la Dinamo, care se dau spartani, dar am ripostat pentru că nu ne mai regăseam in club. Acum e bine că a venit Nae Manea", a intervenit preşedintele Ligii suporterilor rapidişti in momentul in care Copos le cerea fanilor să-şi asume şi ei anumite responsabilităţi. "Gigi, mulţumeşte-mi, că ţi-am dat ocazia să vorbeşti şi tu in faţa camerelor de luat vederi", l-a ironizat Copos pe Corsicanu’. Cei doi şi-au dat totuşi măna la finalul conferinţei de presă.



Atac la fraţii Becali

George Copos le-a spus ieri fanilor că nu a reuşit să-l păstreze pe Iannis Zicu şi a ratat transferul lui Florin Bratu din cauza impresarilor jucătorilor, fraţii Victor şi Giovani Becali: "Ni i-am dorit foarte mult, dar, din păcate, impresarii lor sunt susţinătorii altei echipe şi i-au direcţionat intr-acolo". Zicu, care a jucat la Rapid in returul ultimei stagiuni, şi Bratu, ultima oară la Valenciennes, au ajuns la Dinamo.

×
Subiecte în articol: sport rapid