x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Scapă basma curată?

Rapid - Scapă basma curată?

de Marius Mihalcea    |    25 Oct 2007   •   00:00
Rapid - Scapă basma curată?
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Comisia de Disciplină a FRF a amănat pentru azi judecarea memoriului depus de conducerea CFR, prin care ardelenii solicită suspendarea lui Marius Constantin.

Comisia de Disciplină a FRF a amănat pentru azi judecarea memoriului depus de conducerea CFR, prin care ardelenii solicită suspendarea lui Marius Constantin.

Â
Război total intre ceferiştii bucureşteni şi cei clujeni inaintea confruntării directe de duminică, din Giuleşti. Scănteia au aprins-o ardelenii, care au depus un memoriu la Comisia de Disciplină a FRF solicitănd suspendarea lui Marius Constantin pentru capul in figură pe care fundaşul i l-a aplicat coechipierului său, Emil Dică, in timpul partidei Poli Iaşi - Rapid disputat sămbătă. "Profesorii de moralitate din Gruia au dat dovadă de purtare mărlănească", au taxat prompt conducătorii "alb-vişiniilor" demersul omologilor lor clujeni.

IN STAND-BY. Cazul ar fi trebuit să se judece ieri, insă secretarul general al Rapidului, Nae Manea, care a cerut amănarea acestuia cu o săptămănă, a obţinut totuşi o derogare de o zi. "Am amănat judecarea cazului pentru a doua zi, şi nu peste o săptămănă, pentru că este urgent. Nu e urgent să nu joace Marius Constantin cu CFR, e urgent de soluţionat", a declarat preşedintele Comisiei de Disciplină, Daniel Marin Cernat. Şeful LPF, Dumitru Dragomir, se indoieşte insă de faptul că ardelenii vor obţine o decizie favorabilă: "Cei de la CFR au şi ei dreptate, şi au şi interes, că vine meciul direct. Dar, dacă partea vătămată şi agresorul ajung la o inţelegere, ce poţi să mai faci? Dacă zice Dică faptul că Marius Constantin l-a pupat pe frunte, ce poate să mai facă şi comisia? aia zic: «Păi cum, domnule, că am văzut eu la televizor cănd ţi-a dat un cap in gură!», dar Dică zice: «Ce, ai fost tu acolo sau eu? Nu mi-a dat nici un cap. M-a pupat cu buzele pe frunte»". Principalul acţionar al Rapidului, George Copos, este şi el convins că Marius Constantin va scăpa nesancţionat: "Marius nu va fi suspendat. El e mai vulcanic, dar, dacă ii dai cuiva un cap in gură, acela cade jos de durere, nu rămăne in picioare".

×
Subiecte în articol: sport