x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - STUTTGART / Pentru primul loc

RAPID - STUTTGART / Pentru primul loc

de Ionut Paduraru    |    14 Dec 2005   •   00:00
RAPID  -  STUTTGART / Pentru primul loc

Giulestenii au plecat ieri spre Germania, pentru ultima intalnire din grupa Cupei UEFA, cu VfB Stuttgart. Meciul va fi transmis in direct de TVR 1, de la ora 21:45.

Desi au obtinut deja calificarea in 16-imi si au plecat insotiti de sotii sau de prietene, rapidistii spun ca nu s-au dus in Germania in vacanta, ci pentru a-si asigura primul loc in Grupa G. "Vrem sa terminam grupa pe primul loc, pentru ca vineri, la tragerea la sorti, sa avem si noi un adversar mai accesibil. Mergem sa castigam, dar si un rezultat de egalitate ne-ar multumi", a spus capitanul Vasile Maftei.

DUEL. Dupa ce i-a invins pe Ladislau Bölöni si pe Mircea Lucescu, Razvan Lucescu a declarat ca abia asteapta confruntarea cu un alt antrenor de renume, Giovanni Trapattoni. "Mergem sa jucam fotbal si, pentru mine, cel putin, e un meci pe care il astept cu nerabdare. Este o partida impotriva unei echipe bune, cu un antrenor cu mare experienta, care a castigat totul in Europa, si sper ca la fel sa gandeasca si baietii", a spus Lucescu, adaugand ca sotiile si prietenele jucatorilor aveau tot dreptul sa vina in Germania: "Poate doar da impresia de vacanta aceasta deplasare. Dar asa cum au venit suporterii, sponsorii si presa, cu noi in avion, asa si sotiile au dreptul sa vina. De fapt, ele sunt cele mai indreptatite sa mearga cu jucatorii".

RASPLATA
"Sunt convins ca jucatorii vor fi rasplatiti pe masura. Sufleteste, sunt mai linistiti avand langa ei sotiile. Fetele pot merge linistite la cumparaturi"
Dinu Gheorghe, presedinte Rapid

GRUPA G
  • 1. Rapid 3 3 0 0 4-0 9
  • 2. Sahtior 4 3 0 1 4-1 9
  • 3. Stuttgart 3 2 0 1 4-3 6
  • 4. PAOK 3 0 0 3 1-4 0
  • 5. Rennes 3 0 0 3 0-5 0

    Azi, ultima etapa (ora 21:45): PAOK Salonic - Rennes, Stuttgart - Rapid. Sahtior Donetk sta.
  • ×
    Subiecte în articol: sport