x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - "Titlul se joaca !"

Rapid - "Titlul se joaca !"

de Marius Mihalcea    |    13 Ian 2007   •   00:00
Rapid  -  "Titlul se joaca !"

In ciuda faptului ca gruparea din Giulesti are 16 puncte mai putin decat liderul Dinamo, Iannis Zicu avertizeaza ca lupta pentru titlu nu este incheiata.

Mazilu face lobby pentru Tibi Balan. In ciuda faptului ca gruparea din Giulesti are 16 puncte mai putin decat liderul Dinamo, Iannis Zicu avertizeaza ca lupta pentru titlu nu este incheiata.

Jucatorii lui Razvan Lucescu s-au reunit ieri la baza Pro Rapid pentru o noua sedinta de pregatire. Tehnicianul si-a impartit elevii in doua grupe, primii antrenandu-se fundasii, de la ora 15:00, mijlocasii si atacantii facandu-si aparitia pe gazon o ora si jumatate mai tarziu.

INCREDERE. Desi Rapid este departe de primul loc, Iannis Zicu inca se mai gandeste la titlu. "Campionatul se joaca, fiindca va fi foarte greu si pentru Dinamo", a afirmat mijlocasul. Acesta a admis totusi ca echipei sale ii este mai la indemana locul secund: "Steaua este cel mai dificil adversar, pentru ca este inaintea noastra in clasament, dar si Clujul si Timisoara sunt puternice". Dupa ce Tiberiu Balan s-a plans de faptul ca se simte singur la Sportul, Ionut Mazilu a spus ca "fostul meu coechipier este un jucator valoros si-i fac lobby sa vina la Rapid".

VIO, SECUND. Atacantul Viorel Moldovan va fi prezentat azi, in cadrul unei conferinte de presa, ca antrenor secund al Rapidului. Jucatorul in varsta de 35 de ani urmeaza in prezent cursurile Pro, organizate de Scoala de Antrenori din cadrul FRF, si a declarat recent ca dupa ce-si va incheia cariera de fotbalist doreste sa ramana in lumea fotbalului ca tehnician: "Cu tot respectul pe care il port domnului Jean Padureanu, dar nu pot sa accept functia de presedinte la Gloria Bistrita pe care mi-a propus-o dumnealui pentru ca vreau sa fiu antrenor, altfel n-as mai fi facut aceste cursuri".
Calcule
"Pentru Steaua ar fi o dezamagire sa nu se califice in Liga Campionilor, dar la fel ar fi si pentru noi. Ei au fost acolo cu ajutorul Rapidului, iar noi, daca mergem, o sa o facem cu ajutorul lor"
  • Ionut Mazilu, atacant Rapid
  • ×
    Subiecte în articol: sport