x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Vine Grozdanovski

Rapid - Vine Grozdanovski

de Marius Mihalcea    |    04 Ian 2007   •   00:00
Rapid - Vine Grozdanovski
"Alb-visiniii" i-au gasit inlocuitor lui Karamian
Conducatorii gruparii de sub Podul Grant s-au inteles cu omologii ciprioti ai formatiei pregatite de Ioan Andone, Omonia Nicosia, in privinta transferului la Rapid al mijlocasului Vlatko Grozdanovski.

Cum armeanul Artiom Karamian a tergiversat luni bune semnarea unei noi intelegeri cu Rapid, jucatorului expirandu-i contractul la finele anului trecut, oficialii giulesteni s-au preocupat sa aconteze un alt mijlocas stanga. La recomandarea lui Ioan Andone, giulestenii s-au oprit asupra internationalului macedonean, in varsta de 23 de ani, al Omoniei Nicosia, Vlatko Grozdanovski.

ACORD. Directorul tehnic al Rapidului, Grigore Sichitiu, a anuntat ieri ca Grozdanovski va fi mai mult ca sigur echipierul "alb-visiniilor": "In prezent negociem cu cei de la Nicosia si speram ca totul sa se rezolve in asa fel incat jucatorul sa fie la Bucuresti la reunirea lotului, la 8 ianuarie. Practic acum pot spune ca Grozdanovski este jucatorul nostru in proportie de 90 la suta". Sichitiu a tinut sa mai precizeze faptul ca cele mai importante aspecte ale tranzactiei au fost insa stabilite. "In privinta partii financiare a transferului si a salariului jucatorului, am ajuns la un acord", a spus oficialul giulestenilor. Potrivit intelegerii dintre cele doua cluburi, pana sa se alature lotului Rapidului, Grozdanovski va mai evolua pentru Omonia in doua partide, ultima dintre ele sambata, cu AEL Limassol, in campionat.

Altfel, Sichitiu a dezvaluit faptul ca Ryan Griffiths, Marius Maldarasanu si Mugurel Buga ar putea parasi gruparea din Grant, de serviciile acestora fiind interesate echipe din Anglia, Grecia si Germania, cu care se poarta deja tratative.

×
Subiecte în articol: sport grozdanovski