x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Răpuşi de hazard

Răpuşi de hazard

de Mihai Igirosanu    |    26 Feb 2008   •   00:00
Răpuşi de hazard


După ce Rapid a capotat în Giuleşti, cu “U” Cluj, înfrângerea roş-albaştrilor a dus-o pe CFR Cluj la doar un pas de cucerirea în premieră a titlului de campioană.

POLI IAŞI – STEAUA 2-1 - CFR Cluj este la doar un pas de titlu


După ce Rapid a capotat în Giuleşti, cu “U” Cluj, înfrângerea roş-albaştrilor a dus-o pe CFR Cluj la doar un pas de cucerirea în premieră a titlului de campioană.

La finalul meciului, patronul Stelei, Gigi Becali, a urcat în autocarul echipei, a dat mâna cu toţi jucătorii, i-a încurajat, spunându-le: “Nu-i nimic, capul sus. De acum începem războiul!”. Dincolo de imensa doză de ghinion şi de condiţiile jalnice în care a avut loc meciul de la Iaşi, înfrângerea Stelei a fost cauzată şi de o gestionare îndoielnică a lotului şi a atmosferei superoptimiste din jurul echipei.

 

IMPLICARE. Imediat după meci, boss-ul din Ghencea a lăsat clar să se înţeleagă că se va implica din nou la echipă. “Orice s-ar întâmpla, Lăcătuş nu va fi schimbat până la final. Nu are legătură înfrângerea de la Iaşi cu postul lui Lăcătuş. Păi, ce facem? Pierdem un meci şi, gata, schimbăm antrenorul? Oricum, nu mai am încrederea aia în el, trebuie să mi-o recâştige. Trebuie să mă bag eu ca să bată Steaua cu 3-0. Că, dacă nu mă amestec, pierdem cu 2-1. Aşa s-a întâmplat de fiecare dată. Şi cu Olăroiu a fost la fel. Ia să vedeţi cum câştigăm noi toate cele 14 meciuri rămase. Contează doar să câştige Steaua!”. Becali s-a arătat nemulţumit de alcătuirea primului «11»: “Când a intrat Dayro Moreno, s-a înviorat jocul. Am văzut combinaţii, am văzut fotbal. Eu nu am fost să-i văd pe jucători în pregătiri, dacă mergeam, poate mă consultam cu Marius, dar aşa, nu m-am implicat deloc”.

 

Sud-americanii au dat satisfacţie

În ciuda eşecului, ofensiva Stelei a arătat foarte bine la Iaşi. Autor al unui gol de excepţie, peruanul Andres Mendoza şi-a demonstrat clasa, fiind numărul 1 la roş-albaştri, în vreme ce atacantul columbian Jose Moreno nu a putut fi oprit decât arareori. Intrat în minutul 62, puştiul teribil al fotbalului columbian, Dayro Moreno, a oferit în doar cinci minute două pase superbe de gol.

×
Subiecte în articol: sport