x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rednic s-a consolat

Rednic s-a consolat

de Marius Mihalcea    |    07 Noi 2007   •   00:00

Antrenorul grupării de sub Podul Grant este convins că războiul pe care il are cu suporterii va fi unul de durată şi doar căştigarea campionatului de către giuleşteni ii va putea pune capăt.

RAPID - "Alb-vişiniii" il vor şi ei pe ex-stelistul Thereau

Antrenorul grupării de sub Podul Grant este convins că războiul pe care il are cu suporterii va fi unul de durată şi doar căştigarea campionatului de către giuleşteni ii va putea pune capăt.

Contestat de fani din prima zi a noului său mandat la Rapid, Mircea Rednic a inceput să se obişnuiască cu acest tratament. "Nu mă găndesc că o victorie cu Dinamo mi-ar aduce impăcarea cu suporterii", a spus ieri tehnicianul grupării feroviare.

ALTCEVA. Totodată, "Puriul" nu are nici cea mai mică indoială asupra faptului că războiul dintre el şi fani se repercutează asupra evoluţiei jucătorilor: "In deplasare avem procentaj maxim. In schimb, acasă am pierdut cinci puncte din şase şi din cauza atmosferei apăsătoare create de suporteri, care afectează psihicul echipei". Mijlocaşul la inchidere Costin Lazăr a intărit afirmaţia lui Rednic: "Atunci cănd eram la Sportul şi jucam in Giuleşti, iar fanii Rapidului işi fluierau echipa nu făceau altceva decăt să ne dea mai mult curaj nouă, adversarilor". "Cu suporterii probabil că o să mă impac la sfărşit, cănd Rapidul o să ia campionatul. Atunci va fi altceva", a adăugat Rednic.

Altfel, după Dinamo şi Steaua, Rapid şi-a manifestat, la răndul său, intenţia de a-l achiziţiona din iarnă pe francezul Cyril Thereau, de la Anderlecht. "Mai vreau căţiva jucători, fiindcă pe anumite posturi suntem deficitari", a spus Rednic, care deunăzi s-a mai plăns de randamentul slab al atacanţilor şi de absenţa prelungită, cauzată de o accidentare, a camerunezului Boya.

marius.mihalcea@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport