x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rednic vrea prima victorie in Giuleşti

Rednic vrea prima victorie in Giuleşti

de Marius Mihalcea    |    03 Noi 2007   •   00:00
Rednic vrea prima victorie in Giuleşti
Sursa foto: Cristi Preda/

Prin prisma poziţiilor pe care le ocupă cele două echipe in clasament, Rapid fiind pe 5, iar Unirea Urziceni pe 2, meciul de măine din Giuleşti reprezintă unul dintre capele de afiş ale rundei a 14-a a Ligii 1.

Prin prisma poziţiilor pe care le ocupă cele două echipe in clasament, Rapid fiind pe 5, iar Unirea Urziceni pe 2, meciul de măine din Giuleşti reprezintă unul dintre capele de afiş ale rundei a 14-a a Ligii 1.

COMPLIMENTE. "Unirea are o echipă bună, care a căştigat cu Steaua şi a făcut egal cu Dinamo. Ialomiţenii pierd foarte greu, nu degeaba au ajuns pe locul doi. Oricum, eu imi doresc foarte mult să căştig, să obţin prima victorie pe Giuleşti de la revenirea la Rapid", a spus antrenorul giuleştenilor. "Puriul" va aborda partida cu Unirea cu o formulă superofensivă: "Normal că voi evolua cu patru atacanţi. Lucrurile la Tărgu-Jiu au mers foarte bine aşa, echipa s-a mişcat bine, nu văd de ce aş opera schimbări. Jucăm acasă şi vrem să căştigăm, iar pentru asta trebuie să dăm goluri". De partea cealaltă, "Bursucul" consideră că Unirea va avea un meci mai greu cu Rapid decăt a avut cu Dinamo in runda precedentă. "Asta nu neapărat pentru că Rapid este o echipă mai bună decăt Dinamo, ci pentru că este mai in formă", a explicat antrenorul ialomiţenilor. Dan Petrescu nu se teme insă de rapidişti, căt de arbitri: "Eu nu vreau să pun presiune pe arbitru, dar Rapid a făcut-o deja. Sper ca arbitrajul să nu influenţeze rezultatul final, dar sigur cei care vor conduce meciul vor face greşeli".

Dan Petrescu va sta pe bancă

Comisia de Disciplină a FRF a judecat ieri incidentele petrecute miercuri la meciul Unirea Urziceni - Dinamo, iar Dan Petrescu, care in momentul eliminării lui Ricardo Gomes a protestat intrănd pe terenul de joc, a primit o suspendare de două etape şi o amendă de 140 de lei. Cazul preşedintelui ialomiţenilor, Mihai Stoica, a fost amănat pentru luni la cererea acestuia. Altfel, atăt Rednic, căt şi Dan Petrescu se confruntă cu căte o problemă de efectiv. "Maftei s-a accidentat joi la Tărgu Jiu şi este incert, nu ştiu dacă poate fi recuperat pănă la ora jocului cu Unirea", a spus tehnicianul giuleştenilor. "Nu prea am soluţii să-l inlocuiesc pe Ricardo Gomes, care este suspendat după eliminarea din meciul cu Dinamo, aşa că va trebui să improvizez", a spus "Bursucul".

×
Subiecte în articol: sport