x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rulmentul se destramă de la zi la alta. Horvath şi Barbosa au depus memorii la FRH!

Rulmentul se destramă de la zi la alta. Horvath şi Barbosa au depus memorii la FRH!

de Ovidiu Ciutescu    |    03 Mar 2009   •   00:00
Rulmentul se destramă de la zi la alta. Horvath şi Barbosa au depus memorii la FRH!

Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu sunt jucătoarele care au deschis "balul" memoriilor depuse la FRH pentru a deveni jucătoare libere de contract. A urmat extrema Woo Sun Hee, iar zilele trecute, acelaşi lucru l-au făcut, dar la EHF, Alesandrina Barbosa şi Lidija Horvath. Aflat în Austria, antrenorul Herbert Muller pare tentat să nu se mai întoarcă la echipă!



De mărţişor, la Braşov, taraba cu jucătoare de handbal pare să fie pusă la rang de cinste printre "negustorii" locali. Primele jucătoare pierdute, Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu, au semnat deja pentru marea rivală - Oltchim. Coreeanca Sun Hee are bagajele făcute iar Barbosa şi Horvath s-au săturat de promisiuni neonorate. În fond, toate au venit la Braşov să câştige bani. Şi trofee. Până acum n-au avut parte nici de una, nici de alta... "Da, situaţia e groasă rău la noi. Nu văd cum vom reuşi să achităm banii restanţi către jucătoare. De ce să ne ascundem după deget, la Rulmentul totul seamănă cu o stână fără câini", spune, pentru jurnalul.ro, un angajat al grupării vicecampioane a României. Conform acestuia, "este mare lucru dacă vom reuşi să terminăm campionatul măcar cu o parte din actualele jucătoare"!

Muller vrea să renunţe

Prezent în Austria, unde pregăteşte şi naţionala acestei ţări, Herbert Muller pare dezamăgit de turnura pe care au luat-o lucrurile la Braşov. „Clar, nu îmi vine să cred. Am fost un naiv, şi am crezut pînă în ultima clipă că totul se va rezolva, şi uite că nu a fost aşa. Nici nu vreau să îmi imaginez echipa fără Neagu, pentru că eu am gîndit jocul nostru în funcţie de ea. Este o mare, mare pierdere. Îmi este groază, sincer o spun, să mă întorc la antrenamente, şi să ştiu că este jucătoarea Oltchimului. Nu mă pot obişnui cu această idee. Chiar nu ştiu ce să spun, mai ales că vin două meciuri foarte grele, cu Byasen, în Cupa EHF, şi să pierdem un om de bază cum e Cristina, nu e tocmai uşor. În plus, plecarea lor şi felul în care s-a făcut, cu siguranţă le-a demoralizat puţin şi pe celelalte fete“, spune Herbert Muller în Monitorul Expres.

×
Subiecte în articol: sport