x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport S-au tras la sorţi "şaisprezecimile"

S-au tras la sorţi "şaisprezecimile"

de Dragos Stoica    |    12 Sep 2009   •   00:00
S-au tras la sorţi "şaisprezecimile"
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor/Intact images

Deţinătoarea trofeului, CFR Cluj, s-a arătat iritată de faptul că va juca la Galaţi contra divizionarei secunde Dunărea, în condiţiile în care nu există nici un aeroport în apropiere.



Chiar dacă nu a propus meciuri spectaculoase în această fază, tragerea la sorţi a "şaisprezecimilor" Cupei României a fost pentru unii mumă, pentru alţii ciumă. De exemplu, dacă Universitatea Craiova jubilează după ce a aflat că va juca pe teren propriu cu Gloria Bistriţa 2, CFR Cluj se vede nevoită să traverseze cu autocarul mai mult de jumătate de ţară pentru a întâlni Dunărea Galaţi, în condiţiile în care ardelenii au oricum un program foarte încărcat. "Din păcate, nu există aeroport în apropierea Galaţiului. Vom vedea cum ne vom descurca cu transportul, cert e că drumul este destul de greu, iar echipa oricum va fi obosită după programul foarte dificil. Totuşi, asta nu trebuie să ne împiedice să câştigăm meciul, dar şi competiţia. Cupa trebuie să rămână la CFR, aşa cum s-a întâmplat în ultimii doi ani", a declarat preşedintele lui CFR, Iuliu Mureşan. La rândul său, conducătorul Oţelului, Marius Stan, s-a arătat dezamăgit de tragere, după ce gălăţenii au picat cu o echipă din primul eşalon, Pandurii Târgu Jiu: "Nu putem fi mulţumiţi, atât timp cât suntem între cele patru echipe din Liga I care joacă între ele. E una dintre cele mai proaste trageri. Singurul avantaj e că jucăm acasă şi nu mai facem o deplasare. Mai era şi Sănătatea Cluj, să le dea Dumnezeu sănătate, mai erau şi alte echipe din Liga a III-a. Nici în campionat nu am prea supărat pe cineva şi e normal să nu am doza de optimism normală".

CUPA ROMĂNIEI - 16-IMI

FCM Bacău - Steaua
Unirea Urziceni - Sportul Studenţesc
Chimia Brazi - FC Vaslui
Dunărea Galaţi - CFR Cluj
FC Timişoara - Sănătatea Cluj
FC Zlatna - Dinamo
Ceahlăul - Gaz Metan Craiova
Gaz Metan Mediaş - CSM Râmnicu Vâlcea
FC Braşov - CS Otopeni
Astra Ploieşti - Farul Constanţa
Gloria Bistriţa - Dunărea Giurgiu
Minerul Mehedinţi - Internaţional Curtea de Argeş
FC Bihor - Rapid
"U" Craiova - Gloria II Bistriţa
Oţelul - Unirea Alba Iulia
Poli Iaşi - Pandurii

Meciurile se vor desfăşura în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, la 22, 23 şi 24 septembrie, pe terenul primelor formaţii.

×
Subiecte în articol: sport