x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ŞAH - Şubă, din nou invins

ŞAH - Şubă, din nou invins

de Marius Mihalcea    |    09 Aug 2007   •   00:00
ŞAH - Şubă, din nou invins

Runda a şasea a Openului Romgaz, turneu care se desfăşoară in aceste zile la Eforie Nord, nu a fost de bun augur pentru invitatul de onoare al organizatorilor, Marele Maestru Internaţional Mihai Şubă.

Runda a şasea a Openului Romgaz, turneu care se desfăşoară in aceste zile la Eforie Nord, nu a fost de bun augur pentru invitatul de onoare al organizatorilor, Marele Maestru Internaţional Mihai Şubă. Al cincilea romăn ca valoare dintre cei aflaţi in activitate, cu 2.533 coeficient ELO, Şubă s-a inclinat surprinzător marţi in faţa lui Gergely Szabo.Â

Cu trei runde inainte de finalul Openului, in fruntea clasamentului continuă să se afle fostul campion naţional din 2006, Ioan Chirilă. Acesta şi-a conservat poziţia după ce l-a invins pe Tiberiu Georgescu, insă nu a reuşit să se şi desprindă in căştigător, deoarece Andrei Murariu, situat pe locul secund inaintea rundei a şasea, s-a impus la răndul său in faţa lui Gabriel Mateuţă. Chirilă şi Murariu, fiecare cu căte 5 puncte, sunt urmaţi in ierarhia generală provizorie de Bela Badea, Ciprian Nanu, Gergely Szabo, Gabriel Grecescu şi Constantin Lupulescu, toţi cu căte 4,5 puncte. Mihai Şubă ocupă abia locul 18, cu 3,5 puncte, in timp ce directorul de imagine al turneului, Dan Păsărelu, care in runda a şasea a terminat remiză partida disputată cu Grigore Fugulyan, este pe poziţia a 25-a, cu 3 puncte.

×
Subiecte în articol: sport