x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Se atacă pe toate fronturile

Se atacă pe toate fronturile

de Marius Mihalcea    |    09 Noi 2007   •   00:00
Se atacă pe toate fronturile
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Ca orice derby din Liga 1, şi cel de duminică este prefaţat de un veritabil război psihologic, antrenorii şi oficialii celor două echipe nescăpănd nici un prilej de a se duela verbal.

DINAMO - RAPID - Copos prevede un meci cu goluri multe


Ca orice derby din Liga 1, şi cel de duminică este prefaţat de un veritabil război psihologic, antrenorii şi oficialii celor două echipe nescăpănd nici un prilej de a se duela verbal.

Antrenorul giuleştenilor, Mircea Rednic, este supărat pe tehnicianul "căinilor", Walter Zenga, care a pus poziţia precară din clasament a campioanei pe seama punctelor irosite de Dinamo cu "Puriul" la timonă. Italianul se apără spunănd că nu a pronunţat nici un nume şi că Rednic nu are motive să se simtă lezat de afirmaţiile sale.

CONTRE. Şi intre conducătorii celor două echipe dominantă este aceeaşi stare de tensiune.

Intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, lăsat insă nesemnat, oficialii giuleşteni se arată contrariaţi de faptul că Dinamo a scăpat fără nici o etapă de suspendare a terenului, deşi, după incidentele provocate de fanii "căinilor" la Craiova, inaintea şi in timpul meciului cu Universitatea, s-ar fi impus acest lucru. Acţionarul echipei din Ştefan cel Mare, Vasile Turcu, i-a ironizat pe rapidişti, atacăndu-i insă pe un alt front. "Hai să fim serioşi, Dinamo - Rapid nu este derby şi n-a fost vreodată! Dinamo - Steaua este derby. Nici nu-mi aduc aminte cănd s-a luptat Rapid pentru campionat!", a spus Turcu. Principalul acţionar al grupării de sub Podul Grant, George Copos, s-a abţinut să facă afirmaţii răutăcioase la adresa taberei adverse şi a pariat pe victoria "alb-vişiniilor" la un gol diferenţă: "Am curajul să spun că vom căştiga cu 4-3. Am mare incredere in Rednic şi in lotul pe care acesta il are la dispoziţie".

Meciul Dinamo - Rapid va avea loc duminică, de la ora 20:30, şi va fi transmis in direct de Kanal D.

marius.mihalcea@jurnalul.ro

Probleme minore de lot

Suspendat după eliminarea din meciul cu Unirea Urziceni, Nicolae Grigore este singurul rapidist care va rata derby-ul cu Dinamo. Mircea Rednic nu are insă motive de ingrijorare, il locul lui Grigore putăndu-l utiliza pe Costin Lazăr, nimeni altul decăt titularul postului de mijlocaş la inchidere al giuleştenilor. In plus, pentru meciul din Ştefan cel Mare Rednic ii va mai avea la dispoziţie şi pe Grigorie, şi pe Boya, refăcuţi după accidentări mai vechi. De partea cealaltă, Cosmin Moţi, care i-a lipsit foarte mult lui Zenga in ultimele două meciuri ale "căinilor", are toate şansele să fie complet refăcut pănă la ora jocului cu Rapid.

×
Subiecte în articol: sport dinamo