x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Se naste o nouA telenovela - Dica nu are oferte

Se naste o nouA telenovela - Dica nu are oferte

de Marius Mihalcea    |    05 Ian 2007   •   00:00
Se naste o nouA telenovela - Dica nu are oferte

Potrivit impresarului lui Dica, Dumitru Tudor, atacantul Stelei nu are in acest moment nici o oferta concreta, insa acestea pot aparea in orice moment, cat timp mercato-ul de iarna este abia la inceput.

Dupa Mirel Radoi, a venit randul lui Nicolae Dica sa fie transferat la fel si fel de cluburi din campionatele cu staif ale Europei. Daca in cazul capitanului Stelei s-a vorbit despre Portsmouth, Real Madrid si Inter Milano, cel mai bun jucator al gruparii din Ghencea in 2006 cica s-ar afla, printre altele, pe lista de prioritati a lui Aston Villa si a fostei adversare a "ros-albastrilor" din grupa E a Ligii Campionilor Olympique Lyon.

REALITATE. Agentul fotbalistului, Dumitru Tudor, zis si "Ciorba", a marturisit ieri ca Steaua nu a primit de fapt nici o oferta concreta pentru Nicolae Dica. "Nici n-aveau cand sa vina aceste oferte, pentru ca abia s-a deschis perioada de transferuri. Pana la sfarsitul lui februarie este insa destul timp, de aceea nici cluburile nu se grabesc", a spus impresarul. Tudor a admis totusi ca Aston Villa, Portsmouth si Glasgow Rangers s-au interesat de Dica, monitorizandu-l atent in ultima vreme. "Conducerile acestor cluburi nu au avut insa intrevederi cu cea a Stelei, deci nu se poate pune problema despre un anumit pret de transfer al fotbalistului. Acesta ar putea fi si de patru, si de cinci, si de sase milioane de euro, depinde ce vor stabili oficialii Stelei", a precizat agentul lui Dica, care a admis ca nu a avut inca vreo discutie cu Gigi Becali pe marginea acestui subiect.

BOMBA. Tot ieri, Dumitru Tudor a pronuntat insa si numele campioanei Scotiei. "Atat Aston Villa, cat si Portsmouth s-au interesat de el, dar nu au inaintat nici o oferta. Pe fir a intrat si Celtic, dar nici ei nu au oferit vreo suma de bani, deocamdata sunt numai discutii", a spus impresarul. El a mai precizat ca peste cateva zile vor veni in Romania reprezentantii unor cluburi din Coreea de Sud care ii vor pe Bostina si pe Lovin, de ultimul interesandu-se si niste cluburi din Rusia.

PRECIZARE
"Pentru Dica nu exista nici o oferta in momentul de fata. Nu se poate vorbi despre o suma de transfer. S-au interesat de el mai multe cluburi, insa nimeni nu a inaintat o oferta"
Dumitru Tudor
impresarul lui Nicolae Dica

CONDITIE
"Noi nu vrem sa ne despartim de nimeni dintre jucatorii pe care noi ii consideram importanti. Dar daca va veni o oferta de nerefuzat, atunci vom fi de acord cu transferul"
Mihai Stoica
manager Steaua

Conturi blocate

Peste jumatate de milion de lei noi, pe care clubul din Ghencea il detine intr-un cont al Bancii Transilvania, sucursala Militari, a fost retinuta printr-o decizie a Judecatoriei Sectorului 6, in contul unei datorii pe care gruparea "ros-albastra" o are fata de societatea care administreaza Hotelul Marriott.

DECIZIE. Sentinta completului de judecata a venit in urma plangerii depuse de administratorii hotelului, care au sesizat faptul ca clubul Steaua nu si-a achitat obligatiile financiare, aproape 300.000 de lei noi, reprezentand plata chiriei si a intretinerii aferente spatiului pe care l-a detinut din luna aprilie a anului 2003 in cadrul imobilului, in baza unui contract de inchiriere. In fapt, este vorba despre spatiul in care si-a amenajat biroul de lucru Gigi Becali, finantatorul Stelei renuntand la acesta in momentul in care a achizitionat palatul de pe Strada Aleea Alexandru numarul 1. Societatea in cauza, SCH Grand, i-a adus la cunostinta instantei faptul ca a notificat clubul Steaua, in vederea recuperarii creantelor, in mai multe randuri, atat verbal, cat si in scris, insa debitorul a refuzat de fiecare data plata restantelor. Cu tot cu penalitati si titlu de daune, clubul Steaua are sa-i achite societatii SCH Grand 600.000 de lei noi, doar asa instanta putand dispune deblocarea contului pe care gruparea "ros-albastra" il detine la Banca Transilvania.

×
Subiecte în articol: sport dică