x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 1 iulie 2004

SPORT/Stirile zilei - 1 iulie 2004

01 Iul 2004   •   00:00

FC Farul - Pascovici va fi amendat

Marcel Lica, presedintele clubului Farul Constanta, a declarat ca jucatorul Cosmin Pascovici, aflat sub contract cu gruparea constanteana pana in 2006, va fi amendat cu 60.000 de dolari pentru ca a parasit echipa fara aprobare. "Pascovici are o clauza de reziliere a contractului numai daca se transfera in strainatate. Acest lucru nu s-a intamplat. El a parasit clubul si in aceste conditii se aplica Regulamentul de Ordine Interioara. Va trebui sa returneze toate cheltuielile ocazionate de prezenta lui la Constanta, care se ridica la 60.000 de dolari", a spus Lica. Pascovici risca sa fie suspendat pana la finalul contractului cu Farul.

Wimbledon - Szatmari a ajuns in optimi

Jucatoarea de tenis Agnes Szatmari s-a calificat in optimile de finala ale probei de junioare din cadrul turneului de la Wimbledon. Szatmari a invins-o, in turul doi, cu scorul de 6-2, 6-3, pe Katerina Kramperova (Cehia) si va juca in faza urmatoare a competitiei cu Shahar Peer (Israel), cap de serie numarul 4, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-2, de Neha Uberoi (SUA). Perechea Madalina Gojnea/Katerina Bondarenko (Romania/Ucraina) a invins, in primul tur, cu scorul de 3-6, 6-0, 7-5, cuplul Tara Iyer/Elizabeth Kobak (India/SUA), urmand sa dea piept cu perechea britanica Katie O’Brien/Melanie South.

Accident - Ionut Botezatu a ramas fara permis

Jucatorului Ionut Botezatu, implicat anul trecut in accidentul rutier soldat cu moartea jucatorului Cezar Dinu, i-a fost suspendat permisul de conducere pe trei luni, dupa ce a fost prins baut la volan. Aflat la volanul unui Renault, Botezatu nu a oprit la somatia politistilor, astfel ca a fost urmarit aproximativ 25 de kilometri. In urma verificarii cu alcool-testul a reiesit ca Botezatu avea o imbibatie alcoolica in sange de 0,2 la mie, fiind pasibil de intocmirea unui nou dosar penal. Pentru accidentul mortal de anul trecut, Botezatu a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare.

CFR Cluj - Cristian Panin s-a alaturat echipei

In cantonamentul echipei CFR Ecomax Cluj a ajuns jucatorul Cristian Panin, care a facut marti primul antrenament. Panin a fost transferat de la UTA Arad contra sumei de 40.000 de dolari si va avea un contract de 18.000 de dolari. La Cluj, antrenorul Aurel Sunda il mai vrea si pe Alexandru Pacurar. "Mai sper sa reusim sa-l aducem pe fostul jucator al Universitatii Cluj, Alexandru Pacurar, dar totul depinde de actuala sa echipa, Dinamo", declara Sunda.
×
Subiecte în articol: sport