x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 6 octombrie 2004

SPORT/Stirile zilei - 6 octombrie 2004

06 Oct 2004   •   00:00
ECHIPA LUI BRUCKNER ESTE FAVORITA. Inaintea confruntarii de la Praga, nationala Cehiei este cotata drept mare favorita la castigarea meciului de sambata la toate casele de pariuri din Romania. Astfel, Astra Sport Bets acorda o cota de 1.60 pentru victoria echipei lui Karel Bruckner, in vreme ce un succes al "tricolorilor" are o cota de 4.99. Cote asemanatoare acorda partidei de la Praga si agentia "Stanleybet", dar care pretuieste mai mult un eventual succes al Romaniei, cu 5.45. Si in Cehia "book-makerii" considera echipa gazda ca favorita, cotele fiind insa mai mici. (Mihai Igirosanu)

PAUZA ACTIVA IN DIVIZIA A. Steaua, Rapid si FC National vor disputa in aceasta saptamana meciuri de verificare cu echipe puternice. Este vorba de Galatasaray Istanbul, Fiorentina si Sahtior Donetk. Deschiderea o va face Rapidul, care va intalni maine, de la ora 20:00, in Giulesti, pe Sahtior, echipa participanta in Liga Campionilor. Vineri, pe arena din Cotroceni, se va desfasura un "triunghiular" cu ocazia implinirii a 60 de ani de existenta a echipei FC National, alaturi de Steaua si Galatasaray. De asemenea, este posibil ca FC National sa joace si duminica un "amical" in compania Fiorentinei, recent promovata in Serie A.

NUNTA DE 1,8 MILIOANE DE DOLARI. Cel mai bogat sportiv din lume, jucatorul de golf Tiger Woods se casatoreste marti in Barbados, cu fotomodelul suedez Elin Nordegren, petrecerea organizata cu aceasta ocazie ridicandu-se la suma de 1,8 milioane de dolari. Pe lista invitatilor se afla, printre altii, celebra moderatoare TV Oprah Winfrey si jucatorul de baschet Carles Barkley. Tiger Woods are o avere estimata la circa 360 de milioane de dolari si a incheiat un contract prenuptial cu viitoarea sa sotie, care i-a fost bona pentru cele patru fete.

A ADUS 312 MILIOANE DE EURO. Transferul internationalului englez David Beckham la clubul Real Madrid a avut ca rezultat cresterea incasarilor gruparii spaniole cu circa 312 milioane de euro. Veniturile clubului Real Madrid in 2002 a fost de 319 milioane, iar la sfarsitul acestui sezon se estimeaza ca vor ajunge la 630 de milioane de euro, gratie aportului adus de Beckham. Capitanul Angliei este atat de bine cotat, incat presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, ar fi afirmat: "Mai degraba vand stadionul Bernabeu decat sa il vand pe Beckham".

×
Subiecte în articol: sport milioane