x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sportul – Cfr Cluj 0-1/N-a lipsit mult pentru surpriză

Sportul – Cfr Cluj 0-1/N-a lipsit mult pentru surpriză

de Dragos Stoica    |    14 Noi 2008   •   00:00

Campioana României n-a impresionat contra unei echipe clasate pe locul 11 în eşalonul secund. După ce runda trecută a eliminat Steaua, Sportul s-a ţinut bine în prima repriză, iar pe final a ratat  trimiterea meciului în prelungiri.



Văzută cu soarta porcului în ajun de Crăciun, echipa Sportul Studenţesc s-a dovedit aseară o nucă destul de tare pentru CFR. Prima repriză a curs echilibrat, cu formaţia din Regie dând o replică peste aşteptări trupei lui Trombetta. Bucureştenii au avut prima ocazie a meciului prin Curelea şi Dubarbier i-a dat replica după numai câteva minute, ţintind doar bara din stânga lui Niculescu. La reluare, ardelenii au ieşit mai montaţi, iar acelaşi Dubarbier şi Mureşan trec pe lângă gol, pentru ca apoi Curelea să picure gheaţă în venele campionilor, trimiţând şi el în bară. Cu un sfert de oră înainte de final, Panin a prins un şut excelent, calificând CFR în sferturile Cupei, dar oaspeţii tot au mai tremurat o dată, după ce omniprezentul Curelea a ratat cu poarta goală.

SURPRINŞI
"Mă aşteptam la un meci greu, dar Sportul ne-a surprins azi prin ambiţie şi prin modul cum au luptat. Vreau să felicit această echipă tânără. Pentru noi e bine că ne-am calificat şi că în acest fel am rămas în luptă pe trei fronturi, Liga Campionilor, Cupa şi campionatul", a spus la final autorul unicului gol. La rândul său, căpitanul formaţiei din Regie, Dacian Varga, s-a arătat mâhnit de prilejul ratat: "Sincer, nu cred că a fost mare diferenţă pe teren între modul cum am jucat noi şi cum a făcut-o CFR. Au meritat victoria, dar cred că puteam realiza mai multe dacă am fi avut mai mult curaj. Nu ne-a fost teamă, pentru că n-am avut nimic de pierdut, însă ne-ar fi prins bine ceva mai mult tupeu pe teren. După ce am jucat cu ambele echipe, CFR mi s-a părut peste Steaua. Au dat o grămadă de bani pe transferuri".

×
Subiecte în articol: sport