x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORTUL - RAPID 1-0 / Raspunsul lui Dan

SPORTUL - RAPID 1-0 / Raspunsul lui Dan

de Dragos Stoica    |    28 Noi 2005   •   00:00

La trei zile dupa victoria de la Donetk, Rapid a deraiat langa casa. Priviti ca favoriti, feroviarii au pierdut ieri in Regie, unde executia lui Ionut Mazilu din minutul 80 a aratat de ce atacantul Sportului este unul dintre oamenii de baza ai selectionerului Piturca.

CONTESTAT. La finalul meciului, tehnicianul Rapidului, Razvan Lucescu, a afirmat ca echipa sa a fost dezavantajata de arbitrajul prestat de Alexandru Deaconu. "Nu vreau sa spun prea multe lucruri, dar scorul de azi este unul mincinos. Ma feresc sa zic mai multe, pentru ca nu vreau sa fiu suspendat. S-a gresit mult insa, si numai impotriva noastra. Cornerele de care trebuia sa beneficiem au fost transformate in auturi de poarta, nu ni s-au acordat mai multe lovituri libere, iar un jucator a primit un cot in plina figura si nu s-a luat nici o masura. Ne-am creat ocazii pe care le-am ratat cu seninatate. Cred ca nu suntem pregatiti psihic sa jucam intr-un ritm de sambata-miercuri-sambata", a spus la final tehnicianul "visiniilor". La partida a asistat si Gica Popescu, care a plecat imediat dupa gol. Dupa el au parasit tribuna Dinu Gheorghe si George Copos.

CONTRARIAT
Inainte de meci, antrenorul Sportului, Dan Petrescu, a avut mai multe schimburi de replici cu cativa componenti ai Rapidului: "Sunt afectat de atitudinea unor fotbalisti de la Rapid, care n-au ezitat sa-mi arunce cateva cuvinte grele, reprosandu-mi ca as fi declarat eu lucruri urate despre ei dupa ce am plecat din Giulesti. Am ramas cu un gust amar, dar repet ca eu n-am nimic de impartit cu nimeni de la Rapid. Au fost interese foarte mari la acest meci, dar eu consider ca arbitrul a fost obiectiv".

×
Subiecte în articol: sport