x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Andrey Rublev a câștigatul turneul Gijon Open

Andrey Rublev a câștigatul turneul Gijon Open

16 Oct 2022   •   18:00
Andrey Rublev a câștigatul turneul Gijon Open

Rusul Andrey Rublev a cucerit, duminică, al patrulea său titlu stagional ATP, după ce l-a învins pe americanul Sebastian Korda cu 6-2, 6-3, în finala turneului de tenis Gijon Open.

Într-o confruntare antrenantă, principalul favorit a jucat agresiv pentru a-l trimite pe Korda din colț în colț. Rublev a reușit 29 de lovituri câștigătoare, a învins de trei ori pe serviciul adversarului și a comis doar patru erori neforțate, pentru a triumfa după 77 de minute.

Jucătorul de 24 de ani și-a sporit șansele de calificare la ATP Finals câștigând trofeul de la Gijon. Rublev se află în prezent pe locul șase în ATP Live Race To Turin, în timp ce își propune să participe, pentru al treilea sezon consecutiv, la prestigiosul eveniment de sfârșit de an, care va avea loc în perioada 13-20 noiembrie.

Rublev s-a bucurat de o săptămână intensă la turneul pe suprafață dură din Spania, învingându-i pe Ilya Ivashka, Tommy Paul și Dominic Thiem în drumul spre finală, în care și-a asigurat cea de-a 47-a victorie a anului.

La începutul acestui sezon, Rublev a cucerit titlurile la Marsilia, Dubai și Belgrad și a ajuns acum la 12 turnee câștigate în carieră.

×
Subiecte în articol: tenis andrey rublev gijon open