x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Anonimul Tim van Rijthoven îl învinge pe liderul mondial Medvedev în finala de la S-Hertogenbosch

Anonimul Tim van Rijthoven îl învinge pe liderul mondial Medvedev în finala de la S-Hertogenbosch

12 Iun 2022   •   18:50
Anonimul Tim van Rijthoven îl învinge pe liderul mondial Medvedev în finala de la S-Hertogenbosch

Rezultat surpriză în finala turneului de tenis ATP 250 S-Hertogenbosch, în care liderul mondal Daniil Medvedev a fost învins duminică de către olandezul Tim van Rijthoven, ocupantul locului 205 în ierarhia mondială, beneficiarul unui wild card din partea organizatorilor.

A fost un meci foarte scurt și fără evenimente, deoarece Daniil Medvedev a făcut doar act de prezență, fiind învins cu un surprinzător 6-4, 6-1, după doar o oră de joc.

Rusul rareori produce o prestație complet lipsită de strălucire, dar aceasta a fost cu mult sub așteptări. El a înfruntat un jucător care săptămâna aceasta a jucat cel mai bun tenis din cariera sa, în fața publicului propriu.

Van Rijthoven a început bine și a trecut în avantaj de 2-0, dar meciul a fost oprit în game-ul al treilea pentru că Medvedev a sângerat din nas, o problemă medicală cu care acesta s-a mai confruntat și în alte partide.

După pauza medicală, meciul a continuat cu Medvedev care a egalat și a fost aproape de a duce setul în tiebreak. La 5-4 însă, van Rijthoven a profitat de șansa unui nou break, câștigând setul inaugural cu 6-4.

Jucătorul olandez a servit bine în setul secund, iar Medvedev s-a străduit mult să returneze mingea. După primul set, rusul a dat impresia că a abandonat lupta.

În final, după 61 de minute de joc, jucătorul olandez a câștigat primul trofeu din carieră, chiar pe teren propriu. El va face un salt spectaculos în clasament, rcând până aproape de locul 100.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tenis