x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Avem un CAMPION MONDIAL la box. Cosmin Gîrleanu a cucerit aurul la Mondialele de juniori din Rusia

Avem un CAMPION MONDIAL la box. Cosmin Gîrleanu a cucerit aurul la Mondialele de juniori din Rusia

12 Sep 2015   •   21:37
Avem un CAMPION MONDIAL la box. Cosmin Gîrleanu a cucerit aurul la Mondialele de juniori din Rusia
Sursa foto: facebook personal

Pugilistul român Cosmin Gîrleanu a cucerit medalia de aur în limitele categoriei 44-46 kg, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de box pentru juniori de la Sankt Petersburg (Rusia), după ce l-a învins la puncte, decizie în unanimitate (3-0), pe americanul Jesse Rodriguez.

Gîrleanu, vicecampion european de juniori, în mai, la Lvov (Ucraina), a fost văzut învingător de toţi cei trei-arbitri judecători, doi cu 30-27, iar unul cu 29-28.

Cosmin Gîrleanu (CSS Hunedoara), antrenat de Ilie Captari, a trecut în primul tur de uzbekul Murodjon Kosimov, în optimi a dispus de indianul Barun Shagolshem (India), iîn sferturi l-a învins pe ucraineanul Maxim Galinicev, iar în semifinale l-a învins pe kazahul Aibek Dosanov.

Alberto Cristian Biro (CSM Ploieşti) a obţinut medalia de bronz la categoria 75 kg, după ce a fost învins în semifinale de rusul Magomedbek Mahmudov. Până în semifinale, Biro a trecut pe rând de Alişer Ceatkalbekov (Kirghizstan), Matej Uremovic (Croaţia) şi de Sandeep Ghanghas (India). Şi Biro a cucerit argintul la Europenele de la Lvov.  

Agerpres

×
Subiecte în articol: Cosmin Gîrleanu