x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi CSM București, victorie în ultimul minut al derby-ului cu Rapid

CSM București, victorie în ultimul minut al derby-ului cu Rapid

de Vali Deaconescu    |    30 Ian 2023   •   19:28
CSM București, victorie în ultimul minut al derby-ului cu Rapid
Sursa foto: Hepta

CSM Bucureşti, a învins, luni, campioana en-titre Rapid Bucureşti cu scorul de 27-26 şi s-a distanţat la 9 puncte în lupta pentru titlu.

CSM București rămâne invincibilă în acest campionat, 13 victorii și o remiză. Gloria Bistriţa ocupă poziţia secundă, la şase puncte în spatele lui CSM, în timp ce Râmnicu Vâlcea e pe 3, la opt puncte de lider.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 7 goluri, Dembele 5, pentru CSM Bucureşti, respectiv Kanor şi Badea, cu câte 5 reuşite, pentru Rapid Bucureşti.

În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 31-31.

„A fost un meci pe care trebuia să-l căștigăm . Știam că va fi greu, Rapid e o echipă bună, greu de bătut, și în această atmosferă care oferă ambelor echipe multă energie a fost un meci frumos și mă bucur că noi am câștigat la final. Nu cred că am câștigat titlul, aici în România până nu se termină toate etapele nu putem sta liniștite. Sunt multe echipe bune. Aproape orice echipa poate câștiga împotriva alteia.

E diferență între meciurile de acasă și cele din deplasare. Când vom trage linie, vrem să fie un sezon foarte bun, să câștigăm toate meciurile. Lucrurile nu se opresc aici, vrem să o facem pentru noi și să rămânem la mâna noastră, nu să așteptăm din partea altora rezultate. Nimic nu e rezolvat, dar ne ajută că avem o asemenea diferență”, a declarat Emilie Hegh Arntzen, CSM București.

×