x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Echipa de vis: Nadal și Alcaraz i-au învins pe olandezii Griekspoor și Koolhof și sunt în sferturi la Paris 2024

Echipa de vis: Nadal și Alcaraz i-au învins pe olandezii Griekspoor și Koolhof și sunt în sferturi la Paris 2024

de Redacția Jurnalul    |    30 Iul 2024   •   22:32
Echipa de vis: Nadal și Alcaraz i-au învins pe olandezii Griekspoor și Koolhof și sunt în sferturi la Paris 2024
Sursa foto: Hepta

Echipa de vis a Spaniei, formată din Rafael Nadal și Carlos Alcaraz, s-a calificat marți în sferturile de finală ale probei olimpice masculine de tenis la dublu, învingându-i pe olandezii Tallon Griekspoor și Wesley Koolhof cu 6-4, 6-7, 10-2, în complexul de tenis de la Roland Garros.

La o zi după ce Nadal, de 14 ori campion la Roland Garros, a fost învins de Novak Djokovic la simplu, Nadal, în vârstă de 38 de ani, și-a revenit cu o prestație impresionantă alături de compatriotul său.

Cei doi spanioli, supranumiți Nadalcraz, au încântat un public numeros și entuziast pe o arenă Suzanne Lenglen plină, combinându-și formidabila putere a loviturilor, pentru a-și menține viu visul la medalia de aur.

Koolhof, un fost număr unu mondial la dublu, și Griekspoor, au reușit să reechilibreze partida, după ce pierduseră primul set, dominând tiebreak-ul setului al doilea, pe care l-au câștigat cu 7-2.

Nadalcaraz a fost de nebătut în setul al treilea decisiv, un supertiebreak adjudecat categoric cu 10-2.

În sferturile de finală, spaniolii vor întâni perechea favorită numărul 4, formată din americanii Austin Krajicek și Rajeev Ram, miercuri în jurul orei 20.00.

 

(sursa: Mediafax)

×