x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Finală madrilenă. S-au împărţit biletele

Finală madrilenă. S-au împărţit biletele

05 Mai 2016   •   23:30
Finală madrilenă. S-au împărţit biletele
Sursa foto: JUAN CARLOS HIDALGO/EPA

La o zi după ce Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, prin victoria cu 1-0 în faţa celor de la Manchester City, oficialii clubului s-au întâlnit cu cei ai celeilalte finaliste, concitadina Atletico Madrid, pentru a pune la cale detalii organizatorice.

Finala din 28 mai se va disputa în Italia, pe stadionul Giuseppe Meazza, de 80.000 de locuri, din Milano. Cele două cluburi pot pune la dispoziţia suporterilor câte 21.000 de bilete pentru fiecare tabără. Restul locurilor vor fi ocupate de suporteri străini sau vor fi puse la dispoziţia invitaţilor UEFA.

Preţul variază între 70 de euro, pentru cel mai ieftin, şi 440, cel mai scump. Majoritatea tichetelor costă, însă, între 160 şi 320 de euro.

După calificarea de miercuri, atacantul Realului, Cristiano Ronaldo, a declarat că accederea în finală a două echipe spaniole este o dovadă a calităţii acestui campionat. "Cu Atletico va fi o finală echilibrată. Faptul că provenim din acelaşi campionat arată calitatea acestei competiţii naţionale", a declarat Ronaldo.

"Este frumos să fii în finală din nou, dar mai avem un meci cu o echipă foarte dificilă şi foarte motivată. Vom da totul, vom da pielea de pe noi", a declarat şi Gareth Bale, marcatorul golului calificării.

×