x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Freeride Challenge Tour 2012 România

Freeride Challenge Tour 2012 România

26 Dec 2011   •   21:00
Freeride Challenge Tour 2012 România

Tot mai multi oameni fug de zona partiilor, preferand senzatiile unice oferite doar de free-ride. Pentru ca numarul celor care au facut acest pas, Outdoor Romania si Absolut Outdor, organizeaza iarna aceasta primul circul de free-ride gazduit vreodata in tara noastra.

Free-ride Challenge Tour 2012 este compus din doua etape si o finala in care vor putea lua startul doar cei mai buni dintre cei mai buni. Prima etapa va avea loc in Maramures, la Borsa, pe Vf. Gargalau, in perioada 3-5 februarie. Apoi, intrecerea vine pe Valea Prahovei, la Sinaia, pe Valea lui Carp. Aceasta etapa este programata in perioada 24-26 februarie. Marea finala se va tine in templul free-ride-ului romanesc, la Balea Lac, intre 27 si 29 aprilie.

Partea cea mai interesanta a competitiei este data de intrecerea pe echipe care va avea loc intre riderii din Nord si cei din Sud. Fiecare formatie va avea cate un capitan ales de organizatori, plus inca sapte concurenti: trei baieti schiori, doi baieti la snowboarding, o fata la schi si inca una la snowboarding. Echipa castigatoare va fi desemnata dupa finala de la Balea Lac. Freeride Challenge Tour 2012 este un eveniment sustinut de autoritatile locale din Borsa si din Sinaia. Mai multe detalii gasiti pe www.freeridechallenge.ro!

×
Subiecte în articol: schi