x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Îndemn pentru bucuria zăpezii!

Îndemn pentru bucuria zăpezii!

17 Oct 2009   •   00:00

... Pentru cei care încă nu s-au prins sau sunt incă la început de drum, nu lăsaţi pe nimeni să vă spună vreodată că nu ai de ce să te bucuri de zăpadă, că n-o să fie cum speri tu, că nu eşti în măsură să apreciezi ce e frumos şi ce nu, că nu faci parte dintre cei care, în vreun fel sau altul, şi-au câştigat dreptul să hotărască pt ceilalţi când e zăpada bună/corespunzătoare, când să te bucuri şi când să stai în banca ta. Întotdeauna vei avea de-a face cu tot felul de frustra.ti care, din varii motive, nu pot sau nu mai pot s.a se bucure, să trăiască emoţii reale şi al căror scop în viaţă este să îi aducă pe ceilalţi cumva sub nivelul lor... Sunt frustraţii pe care-i găseşti inevitabil pe forumuri , la şcoală, la serviciu ... cam peste tot. Ce poţi face ? ...

Mergi mâine pe partie, ne dăm pâna ne sar chiloţii, poate belim puţin placa, "ne radem" ca proştii cu gura până la urechi, iar între doua ture când trecem pe lângă frustraţi - da, ăia care îşi strâng dezamăgiţi echipamentul atent ceruit, pentru că zăpada, după cum au spus deja de ieri, nu e corespunzatoare - ... Ce facem ? ... Ce facem !? ... Corect, îi ignorăm şi mai băgam o tura! :)

Dacă n-aş fi făcut asta, dacă i-aş fi lăsat pe toţi distruşii să-mi deturneze emoţiile, să-mi strice ziua cu mizeriile din sufletul lor mic, aş fi pierdut enorm. Nu lăsa pe nimeni să-ţi spună că nu ai motive să te bucuri, crede-mă n-o face din altruism, o face din frustrare, altfel pur si simplu s-ar bucura alături de tine sau măcar s-ar abţine să-ţi strice şi ţie cheful. Dacă aş primi câte un leu pentru fiecare connaisseur care mi-a zis că mă bucur degeaba, că nu am pe ce să mă dau, şi încă un leu pentru fiecare zi în care, cu toate că zăpada era într-adevar săraca, m-am distrat de mi-au zdrăngănit creierii, atunci cred c-aş strânge suficienţi bani încât să pot înfiinţa un fond de ajutorare pentru toţi aceşti frustraţi... Totusi, fiindcă ei vorbesc gratuit, n-am de unde strâge banii, aşa că îi ignor. Fă fel :)
Comentariul unui iubitor de zăpadă, pe jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: schi express