x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Cristina Neagu înscrie golul egalării în meciul cu Brest în ultima secundă. CSM București rămâne pe locul 1 în grupa A în Liga Campionilor

Cristina Neagu înscrie golul egalării în meciul cu Brest în ultima secundă. CSM București rămâne pe locul 1 în grupa A în Liga Campionilor

de Redacția Jurnalul    |    05 Feb 2023   •   19:49
Cristina Neagu înscrie golul egalării în meciul cu Brest în ultima secundă. CSM București rămâne pe locul 1 în grupa A în Liga Campionilor
Sursa foto: Hepta

CSM București a remizat duminică cu Brest, în Sala Polivalentă din capitală, scor 30-30 (15-18), în etapa a 13-a fazei grupelor din Liga Campionilor la handbal feminin. Tigroaicele sunt pe primul loc în grupă și au obținut deja calificarea directă în faza sferturilor de finală ale competiției.

Neagu și compania au condus prima parte a meciului, însă, pe fondul unui joc inexact al bucureștencelor pe faza ofensivă, oaspetele au recuperat și s-au desprins chiar și la 4 goluri pe tabelă (11-15), pentru a intra la vestiare cu un avans de 3 goluri (15-18).

La reluare, francezele au continuat să se mențină în avantaj cu 2-3 goluri până când CSM a egalat la 23-23, preluând pentru câteva minute conducerea.

Cu un minut înainte de final, francezele conduceau cu un gol diferență, 29-30. După câte un atac ratat de fiecare parte, Cristina Neagu a marcat golul egalării în ultima secundă de joc, punctul obținut aducând echipa lui Adrian Vasile pe prima poziție în clasamentul Grupei A, cu 22 de puncte, unul mai mult decât Vipers Kristiansand.

Cristina Neagu a fost golghetera meciului cu 9 reușite pentru CSM, în timp ce pentru Brest, Jaukovic a marcat 8 goluri.

Etapa viitoare, ultima a fazei grupelor, CSM joacă în deplasare la Ljubljana, pe 12 februarie, o victorie asigurându-le primul loc în Grupa A.

 

(sursa: Mediafax)

×