x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Magee despre Bute: "Voi boxa cu cel mai bun pugilist la supermijlocie!"

Magee despre Bute: "Voi boxa cu cel mai bun pugilist la supermijlocie!"

23 Dec 2010   •   09:30
Magee despre Bute: "Voi boxa cu cel mai bun pugilist la supermijlocie!"

143745-.jpgPugilistul nord-irlandez Brian Magee a declarat pentru cotidianul Belfast Telegraph că se află în cea mai bună formă din carieră şi are o şansă unică de a boxa cu cel mai bun boxer din lume la categoria supermijlocie, românul Lucian Bute.

"Simt acum că am şansa vieţii mele de a lupta cu cel mai bun boxer din lume la categoria supermijlocie, într-un moment în care sunt în cea mai bună formă din cariera mea, sunt un luptător adevărat şi sunt gata să mă duc (n.r. - la Montreal) şi să iau titlul. Probabil unii îl consideră pe Carl Froch cel mai bun din lume, dar eu cred că Bute este peste el. Eu sunt de două ori mai bun decât am fost când am luptat cu Froch pentru titlul britanic. Un nou meci cu el ar fi o luptă extraordinară dacă trec de Bute. O victorie aici (n.r. - cu Bute) şi devin milionar peste noapte", a spus Magee.

Campionul mondial la supermijlocie, versiunea IBF, românul Lucian Bute, îşi va pune centura în joc pentru a şaptea oară, la 19 martie, într-o gală ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, când îl va întâlni pe nord-irlandezul de 35 de ani, Brian Magee. Acesta a disputat 38 de partide în carieră, dintre care a câştigat 34 (24 prin KO), a pierdut 3 şi a remizat o dată.

Lucian Bute, 27 de victorii din tot atâtea partide, dintre care 22 prin KO, va boxa pentru a treia oară la profesionişti împotriva unui pugilist european, după rusul Serghei Tatevosian şi danezul Lolenga Mock. Bute a câştigat titlul mondial în versiunea IBF la 19 octombrie 2007, după ce l-a învins pe columbianul Alejandro Berrio. De atunci, el a reuşit să-şi apere cu succes centura în alte şase rânduri. La începutul lunii noiembrie, Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri cu postul de televiziune american Showtime.

×