x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Bravo, România! De două ori BRONZ la Campionatele Mondiale de Bob U23 de la Winterberg!

Bravo, România! De două ori BRONZ la Campionatele Mondiale de Bob U23 de la Winterberg!

de Andreea Tiron    |    14 Ian 2023   •   21:29
Bravo, România! De două ori BRONZ la Campionatele Mondiale de Bob U23 de la Winterberg!
Sursa foto: COSR Facebook/IBSF/FILuge

Georgeta Popescu și Andrei Nica-Mihai Calancea au obținut medalii de bronz pentru România la Campionatele Mondiale de Bob U23 de la Winterberg!

"Campioana olimpică de tineret și campioană europeană de juniori la monobob, Georgeta Popescu a urcat pe treapta a treia a competiției mondiale rezervate juniorilor sub 23 de ani. Gigi a condus excelent bobul în manșa 1, timpul său fiind al doilea în concurs. La a doua coborâre, românca a greșit trasa și a terminat la general a treia, cu bronzul la gât.

Cu pilotul campion olimpic de tineret, echipalul de dublu al României a prins podiumul la mondiale. Andrei Nica-Mihai Calancea au încheiat mondialele din Germania cu bronz, după două manșe echilibrate, ambele de locul 3.

Tot azi, Andreea Grecu s-a clasat a 8-a la monobob la Cupa Mondială de la Altenberg, echipajul Mihai Tentea-Ciprian Daroczi a sosit al 6-lea la Campionatul Mondial de Juniori.

La Sigulda, la Campionatele Europene de sanie, Valentin Crețu a terminat pe un onorant loc 12 competia. Eduard Crăciun a sosit pe locul 5 la Campionatele Europene U23,

Felicitări sportivilor și antrenorilor! Succes în probele de mâine!", transmite Comitetul Olimpic și Sportiv Român 

 

×