x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Naționala va juca în noiembrie amicale cu reprezentativele Republicii Moldova și Sloveniei

Naționala va juca în noiembrie amicale cu reprezentativele Republicii Moldova și Sloveniei

28 Iul 2022   •   17:35
Naționala va juca în noiembrie amicale cu reprezentativele Republicii Moldova și Sloveniei
Sursa foto: Hepta

Echipa națională de fotbal a României va juca în noiembrie partide amicale cu reprezentativele Republicii Moldova și Sloveniei, a anunțat joi Federația Română de Fotbal (FRF).

Partida România – Slovenia este programată în 17 noiembrie, pe Cluj Arena, iar Republica Moldova – România se va disputa în 20 noiembrie, pe Stadionul Zimbru din Chișinău.

Orele de start ale celor două meciuri vor fi stabilite de UEFA și anunțate ulterior.

Conform FRF, ultimul duel cu Slovenia a avut loc în august 2012, un meci amical, la Ljubljana, scor 3-4, goluri Papp, Torje și Grozav. Cel mai recent meci contra Moldovei, tot un joc de verificare, s-a disputat în februarie 2007, la București, scor 2-0, goluri Mazilu și Mutu.

Cele două meciuri din noiembrie vor fi ultimele jocuri de pregătire ale naționalei înainte de startul preliminariilor EURO 2024. Grupele care au ca miză calificarea la turneul final vor fi trase la sorți pe 9 octombrie, la Frankfurt, iar campania se va desfășura între martie și noiembrie 2023, în perioadele dedicate meciurilor internaționale.

FRF anunță că până în noiembrie tricolorii mai au de disputat două jocuri oficiale, în luna septembrie, în grupa din UEFA Nations League, în Finlanda, pe 23 septembrie, și acasă, pe 26 septembrie, pe stadionul Giulești, contra Bosniei și Herțegovina.

(sursa: Mediafax)

×